VIDEO Kas tõesti purjus? Poksilegend Mike Tyson andis katastroofilise teleintervjuu (1)

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Teisipäeva hommikul andis poksilegend Mike Tyson videointervjuu Briti telekanali ITV hommikusaatele Good Morning Britain. Intervjuu andmise ajal jäi endine poksi maailmameister magama.

Saatejuhid Piers Morgan ja Susanna Reid soovisid eelkõige teada, kuidas kulgeb Tysonil ettevalmistus tagasitulekumatšiks Roy Jones juuniori vastu, mis peaks aset leidma käesoleva aasta 28. novembril. 

54-aastane poksitšempion ei suutnud aga kuidagi silmi lahti hoida, lasi ka pea lõuale kukkuda ja jäi kohati tukkuma. Ka keel tundus olevat üsna pehme...Tyson tundus ükskõikne ning äraolev ning võitles iseendaga, et mitte magama jääda.

Nii Tyson ise, kui ka paljud fännid peavad unisevõitu Tysoni katastroofilist teleesinemist ajavahe süüks. Kui intervjuu toimumise ajal oli Londonis kell 6.50, siis Los Angeleses, kust Tyson küsimustele vastata püüdis, kell 22.50. Kuid oli palju ka neid, kes arvasid, et Tyson oli lihtsalt purjus.

Vaata intervjuud siit:

Mike Tyson tviitis vabanduseks, et oli rasketest treeningutest väsinud ning tal puudus monitor ja ta unustas kaamerasse vaadata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles