Soome rokitäht avaldas lõpuks põhjuse, miks tema pikk suhe väliseestlasest modelliga purunes

Elu24
Copy
Samu Haber 2019. aastal Helsingis pressiüritusel.
Samu Haber 2019. aastal Helsingis pressiüritusel. Foto: Mikko Stig/imago Images/lehtikuva/scanpix

Soome poprokkbändi Sunrise Avenue solisti Samu Haberi elulooraamat heidab valgust tema seitse aastat kestnud suhtele modelli ja meikari Vivianne Raudsepaga. Esimest korda kuuleme ka põhjusest, miks muusik Eesti soost kaunitarist lahku läks.

Tuomas Nyholmi kirjutatud ja äsja avaldatud raamatus «Samu Haber - Forever Yours» avaldab 44-aastane Haber esimest korda varjul püsinud fakte oma elust ja karjäärist.

Muuhulgas tuleb välja, et Haberi ja Vivianne seitse aastat kestnud suhe purunes mehe kiire elutempo tõttu, vahendab Soome uudisteportaal Ilta-Sanomat.

Nad kohtusid 11 aastat tagasi Helsingi ühes ööklubis, kui laulja oli 33-aastane ja neiu 19-aastane. Haber meenutab raamatus, kuidas nende suhte algus oli konarlik - Vivianne lendas kohe päev pärast tutvumist Lõuna-Koreasse modellitööd tegema ja ta ise jätkas bändiga Euroopas tuuritamist.

Ka nende Facebooki vestlus vajus mõne aja pärast ära. Alles pool aastat hiljem, 2010 aasta kevadel, leidis paar taas üksteist ning nende suhe sai hoo sisse. 

2013. aastal, kui Haber võttis vastu pakkumise olla The Voice of Germany žuriiliikme koha, pidas Vivianne seda väga halvaks ideeks. Laulja meenutab raamatus, et naine tundis muret ja armukadedust tema kasvava kuulsuse pärast. Suur populaarsus tõi kaasa isegi selle, et Vivianne sai mehe fännidelt põlgavaid kirju ja surmaähvardusi.

«Talle saadeti grupipilte, mis olid tehtud kuskil kontserdil või raadiojaamade ees, kuhu oli kirjutatud: «I am fucking your boyfriend.» See oli väga kohutav. Kõik läks nii käest ära, et Viviannet ähvardati isegi surmata. Ähvardaja sai kohtus karistuseks vaid trahvi. Vivianne kannatas ja kartis tohutult. Ja kui hirm võtab ohjad enda kätte, siis on seda kõike väga raske kontrollida. Meie suhe hakkas purunema. Aga me võitlesime ikkagi edasi.»

«Me olime kaks inimest, kes armastasid üksteist väga, kuid lihtsalt ei saanud omavahel läbi. Võib-olla oleksime pidanud sellest aru saama natukene varem.»

Haber ja Vivianne kogesid mitmeid äpardunud reise, mille põhjustasid erinevad asjaolud - üheks oli näiteks Haberi ema, kes sageli reisidel kaasas oli. Lisaks muud erimeelsused ja sellest tekkinud tulised tülid.

Haber peatub raamatus ka vaimsetel ja füüsilistel probleemidel, mille põhjustas väga kiire elustiil. Ta veetis 2015 aasta suve Austraalias arstide hoole all. 2016. aastal mõtles paar välja põhjuseid ja vabandusi, et nad ei peaks üksteisega koos aega veetma. 2017. aasta kevadel purunes nende suhe lõplikult.

«Me olime kaks inimest, kes armastasid üksteist väga, kuid lihtsalt ei saanud omavahel läbi. Võib-olla oleksime pidanud sellest aru saama natukene varem.»

Raamatus kirjutatakse ka Haberi praegusest kihlatust, tantsija Etel Röhrist.  Ära pole ka unustatud mehe eelmist kihlatut, lauljanna Jonna Kärkkäinenit, kellega Haber oli koos Sunrise Avenue algusaastatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles