PLAANIVAD PERELISA? Robert Griffin III: ainult üks on veel puudu!

Elu24
Copy
Eestlanna Grete Griffin koos oma abikaasa Robert Griffin III'ga ning nende kahe tütrega.
Eestlanna Grete Griffin koos oma abikaasa Robert Griffin III'ga ning nende kahe tütrega. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @rgiii

USAs resideeruv Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin kasvatab abikaasaga kahte imearmsat tütart. Sportlase värskeimast sotsiaalmeediapostitusest võib aga välja lugeda, et paar unistab veel ühest lapsest.

«2/3 minu beebidest,» jagab Grete Instagramis pilti, millel ta koos oma tütardega poseerib. Kui esialgu võiks arvada, et pildilt puuduv 1/3 on tema abikaasa Robert Griffin III, siis mehe kommentaar viitab aga unistusele kolmandast tütrest: «Meie beebidel on nii vedanud, et sa neil olemas oled. Ainult üks on veel puudu, et tüdrukute gäng täiuslik oleks.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Griffin (@gretegiii) on

Paar võib samas vihjata ka Roberti eelmisest abielust Rebecca Liddicoat'iga sündinud 5-aastasele tütrele Reese Ann Griffinile, kellele Grete kasuemaks on olnud.

2012. aastal läks Grete õppima USAsse ja tutvus seal aga oma tulevase abikaasa, Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robertiga. Paarike abiellus 2018. aastal. Nende peres kasvab 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles