FOTOD Meeletud lihased: nääpsukesest plikatirtsust maailma võimsamaks naiskulturistiks (2)

Elu24
Copy
Foto: Instagram

29-aastane Natalja Kuznetsova, keda tuntakse ka Natalja Amozonka nime all, on maailma raskeim naiskulturist. Professionaalse kehaehitajana leiba teeniv venelanna on 173 sentimeetrit pikk, kuid kaalub koguni 118 kilogrammi.

Tõsi, võistluskaal on Kuznetsoval 102 kilo.

«Kulturisimi on raske mingiks ametiks pidada, kuid viimase kahe aasta jooksul on kehaehitamine olnud minu jaoks nii hobi, kui amet,» rääkis Kuznetsova temast vändatud dokumentaalfilmis.

Kuznetsova pole alati suur olnud - vastupidi. Teismelise tüdrukuna oli ta sale ja «kerge kondiga» tütarlaps. Kui Kuznetsova 14-aastaselt hakkas jõusaalis käima, kaaulus ta kõigest 40 kilogrammi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 years old😁 старая фотка, мне на ней 14 лет😁

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

«Paar kuud pärast treeningute alustamist pani treener mind tähele. Ta ütles, et olen väga kiiresti arenenud ja tegi ettepaneku, et võiksin ka võistlema hakata.»

Nii algas Kuznetsova tee kehaehitamise supertäheks. Hetkel on naisel Instgramis üle 620 000 jälgija.

Kuigi paljud peavad Kuznetsovat tema lihaselise keha tõttu liiga maskuliinseks, tundub ta endale endiselt naiselik - seda peamiselt tänu meigile ja riietusele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Bodybuilding

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

Ainult kaerahelbepudru ja raua tõstmisega pole Kuznetsova muidugi selliseid lihaseid kasvatanud. Ta on ise Generation Ironile tunnistanud, et kasutas anaboolseid steroide ja östrogeenitaset alandavaid «östrogeeniblokkereid».

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles