VAATA JA VÕRDLE ⟩ Vene superstaari uues muusikavideos esineb hoopis tema Tallinnas sündinud teisik

Elu24
Copy
Kaader muusikavideost, kus peaosi kehastasid näitlejad Dmitry Pchela ja Anna Snatkina.
Kaader muusikavideost, kus peaosi kehastasid näitlejad Dmitry Pchela ja Anna Snatkina. Foto: Kuvatõmmis muusikavideost

Vene superstaar Nikolai Baskov (44) on avaldanud uue loo ja koos sellega ka romantilise muusikavideo. Seal kehastab aga peaosa superstaari asemel Tallinnas sündinud näitleja Dmitriy Pchela (36), keda peetakse Baskovi teisikuks.

Venemaa tuntud laulja Nikolai Baskov avaldas hiljuti uue loo, mis on pühendatud tema vanematele, vahendab Limon. Lugu pealkirjaga «Armastus on surematu» on südamelähedane Baskovi emale ning enne oma surma kuulis seda ka laulja isa.

Loole valmis ka romantiline muusikavideo, kus aga Baskovi asemel mängib peategelast Tallinnas sündinud näitleja Dmitry Pchela. Karjamaa põhikoolis õppinud Pchela sattus teismelisena autoõnnetuse, kust ta napilt eluga pääses. «Pärast õnnetust minu suhtumine muutus. Hakkasin luulet lugema ja kirjutama. Ma isegi mõtlesin kirjandust õppima minna,» meenutas Pchela juhtunut.

Lõpuks läks aga 17-aastane Pchela hoopis Moskvasse näitlemist õppima. Ta lõpetas seal ülikooli 2006. aastal ning pidi lepingu kohaselt järgmised kaks aastat töötama Tallinnas, Vene teatris.

2009. aastal läks Pchela aga tagasi Moskvasse ning jätkas seal oma näitlejakarjääri. Kaks aastat hiljem hakkas Pchela mängima ka filmides ning 2012. aastal sai ta peaosa vene telesarjas. Nüüdseks on Pchela mänginud Venemaal mitmes tele- ja minisarjas. Tema vanemad elavad siiani Tallinnas.

Lisaks näitlemisele teatakse Pchelat nüüdsest ka kui Baskovi teisikut. Nimelt märkas superstaar Pchelat ja nende vahelist sarnasust ning otsustas Tallinnast pärit näitleja enda muusikavideosse kutsuda. Väidetavalt ajasid mehed võtteplatsil paljud segadusse ja näitlejanna Anna Snatkina, kes on ka muusikavideos, märkas samuti meeste silmatorkavat sarnasust.

Vaata ning võrdle meeste pilte ise. Ülemistel piltidel on Pchela ja alumistel Baskov. Lisaks kuula ning vaata Baskovi uut lugu, kus Tallinnas sündinud näitleja peategelast kehastab. Lisaks näitlemisele oli Pchela ka muusikavideo režissöör.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Николай Басков (@nikolaibaskov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Николай Басков (@nikolaibaskov) on

Ühispildil on Baskov vasakul ja Pchela paremal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles