Venemaalt põgenenud USA tennisetähte ähvardab megakaristus

Elu24
Copy
USA tennisestaar Sam Querrey.
USA tennisestaar Sam Querrey. Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Peterburis toimuvalt ATP500 tenniseturniirilt lahkunud Sam Querreyt võib oodata hiigelkaristus. Koroonaviirusesse nakatunud ameeriklane põgenes Venemaalt eralennukiga, sest kartis Venemaal haiglasse sattumist.

Positiivse koroonatesti andnud USA 33-aastane tennisetäht Querrey lasi Peterburi tenniseturniirlt jalga, sest püüdis hoiduda Venemaa haiglaravist.

Tenniseajakirjaniku Ben Rothenbergi sõnul andsid lisaks Querreyle positiivse koroonaviiruse testi ka tema abikaasa ning kaheksakuune poeg. 

Pere paigutati hotelli karantiini, kohalikud terviseametnikud soovisid teha veel lisateste ning pere planeeriti toimetada haiglasse, kui peaks ilmnema veel mingeid sümptomeid.  

Suhteliselt tagasihoidlike vaevuste üle kurtnud Querrey aga otsustas Venemaalt pigem põgeneda, kui Venemaal haiglasse sattuda. 

Querrey hankis eralennuki ning pere lahkus sellega enne, kui terviseametnikud hotellivisiidile jõudsid. Keegi täpselt ei tea, kuhu Querrey koos perega lendas, mees ise ei soovi oma asukohta teada anda.

Nüüd ähvardab tennisemängijat võistluskeeld, sest tenniseorganistasioon ATP ei vaata koroonereeglite rikkumisele sugugi leigelt. Maailma meeste tennise edetabelis 49. kohal olev Querry võib saada päris pika võistluskeelu, karantiinireeglite rikkumise eest võib see ulatuda kuni kolme aastani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles