SELGE PILT ⟩ Läbipaistvas pesus telestaar: ma ei vaja kuningat, et olla kuninganna!

Elu24
Copy
Chloe Ferry.
Chloe Ferry. Foto: Scanpix/GoffPhotos.com

Inglise seltskonnatäht ja tõsielustaar Chloe Ferry (24) postitas rabava instapildi. Kõnealuse kaadri juurde kirjutas naine ka väga selge sõnumi: «Ma ei vaja kuningat, et olla kuninganna!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t need a king to be a queen?

A post shared by Chloe Ferry? (@chloegshore1) on

Chloe Ferry sai tuntuks tänu briti tõsielusarjale «Geordie shore». 

Noore naise välimus on aastate jooksul palju muutnud ning ta ei tee ka ise saladust sellest, et on end siit-sealt n-ö tuunida lasknud.

Juunis kirjutas kohalik meedia ka, et naine on lausa 12 kilogrammi alla võtnud. Chloe kommenteeris teemat ka oma Instagrami lehel öeldes, et sel teemal postituste jagamine on nõudnud temalt palju julgust. 

«Kõik sai alguse mõni aasta tagasi, kui mindi väga noorelt tähelepanu keskpunkti ja avalikkuse ette pandi. Mu elu kõiki aspekte kommenteeriti – kõigest kõige enam aga minu välimust,» rääkis Ferry.

«Olen tugev inimene, kuid ärgates iga päev selliste kommentaaride peale nagu «sa näed paks välja» või «mine rinnaoperatsioonile», hakkab see tõesti sinu peas torkima ja see paneb mõtlema, kas neil inimestel on õigus – kas mul on vaja rinnaoperatsiooni või pean kaalust alla võtma.»

«Tahtsin kiiret lahendust ja pöördusin iluoperatsioonide poole, mõeldes, et kõik need kommentaarid kaovad üle öö. See ei saanud olla tegelikkusest kaugemal! Tegelikult need kasvasid!» avaldas Ferry, kes sai pärast iluoperatsioone veelgi enam negatiivseid kommentaare oma välimuse kohta. «Lõpuks tekkis mul hirm fotosid postitada.»

«Sel hetkel tegin elustiili valiku, hakkasin trennis käima ja oma keha eest hoolitsema. Minu jaoks oli see minu enda väike põgenemishetk, paus negatiivsusest, mida sotsiaalmeedia minu ellu tõi.»

Nüüd on Chloe taas enesekindel, õnnelik ja tunneb end suurepäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles