Koroonapositiivne Cristiano Ronaldo naudib skandaali järel koduseid spaamõnusid

Elu24
Copy
Christiano Ronaldo (Real Madrid) 2016. aastal.
Christiano Ronaldo (Real Madrid) 2016. aastal. Foto: Cathrin MŸller/M.i.S./pix/SIPA/Scanpix

Portugalist pärit Juventuse superstaar Cristiano Ronaldo (35) andis teisipäeval positiivse koroonatesti. Paar päeva hiljem lasi Lissaboni hotellis 14 päeva karantiinis veetma pidanud Ronaldo aga sealt jalga ning põgenes Itaaliasse.  Selle pärast sattus Ronaldo skandaali, kuid sportlane pikalt nukker ei olnud ja naudib nüüd koduseid spaamõnusid.

Jalgpallitäht Christiano Ronaldo andis 13. oktoobril positiivse koroonatesti ja pidi koondise mängust eemale jääma. Kaks päeva hiljem eiras Ronaldo karantiini ning lendas eralennukiga Portugalist Itaaliasse.

Itaalia spordiminister Vincenzo Spadafora sellest muidugi väga vaimustuses ei olnud ja väitis, et Ronaldo rikkus reegleid, vahendab espn.com

«Härra Itaaliast, kelle nime ma ei maini, väidab, et ma ei täitnud juhiseid – see on sulaselge vale,» kommenteeris Ronaldo süüdistusi enda Instagrami-lugudes. Jalgpallur väitis, et ta järgis kõiki juhiseid ning jätkab nende järgimist. «Kõigele, mis ma tegin, oli antud luba,» jätkas sportlane ning kinnitas, et ta ei puutunud Portugalist Itaaliasse kiirabilennukiga reisides kellegagi kokku. 

Spadafora puudutas teemat ka pärast Ronaldo sotsiaalmeedia postitust. «Teatud mängijate kuulsus ja oskus ei anna neile õigust olla üleolev, institutsioonide suhtes lugupidamatu ja valetada,» sõnas Itaalia spordiminister, kelle arvates peaksid tuntud isikud just näitama head eeskuju. 

Lõpetuseks ütles poliitik, et ei hakka sel teemal rohkem sõna võtma ning soovis kõigile, kes on koroonapositiivsed, kiiret paranemist.

Tundub, et Ronaldot skandaal pikalt ei morjendanud ja nüüd naudib jalgpallur nädalavahetusel oma Itaalia villas spaamõnusid. Laupäeval postitas jalgpallur oma Instagrami pildi, kus ta mõnuleb basseini ääres. «Ärge laske sellel, mida te ei saa teha, takistada seda, mida te saate teha,» kirjutas Ronaldo oma postituse pealkirjas.

Oma Instagrami-lugudes jagas Ronaldo ka pilti, kus ta oli saunas. «Kuiv saun, vitamiin D, vitamiin C,» teatas koroonapositiivne ning asümptomaatiline Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles