VIDEO ⟩ Kohvikusse sisse sõitnud auto ehmatas külalised poolsurnuks: ta oleks peaaegu pooleks lõigatud!

Elu24
Copy
Auto kihutas otse tuppa.
Auto kihutas otse tuppa. Foto: Kuvatõmmis

Eile Walesis toimunud õnnetus on justkui episood õudusfilmist «Lõpp-punkt». Kohviku külastajad pääsesid eluga vaid uskumatu õnne tõttu, vahendab kohalik meedia.

Neljapäeval juhtus Walesi väikelinnas Newbridges ootamatu õnnetus. Juhi kontrolli alt väljunud Kia Picanto kihutas sisse otse tänavaäärsesse kohvikusse.

Punane väikeauto sõitis ruumi läbi suure klaasseina, lükates lauad kahte lehte vastu seina ja jäädes pidama mõnekümne sentimeetri kaugusel letist. Imekombel ei saanud keegi seitsmest kohvikus olnud inimesest tõsisemaid vigastusi.

Tragöödia sentimeetrite kaugusel

Otse auto ette jõudnud lauas istus veel veidi enne õnnetust pere, kes läks aga soojemasse kohta radiaatori läheduses. Õnnetust kõige vahetumalt pealt näinud Ricky Garretti sõnul toimus kõik justkui aegluubis.

«Ausalt öeldes oli see kohutav,» kirjeldas mees. «Poleks me lauda vahetanud, oleks me surnud. Mu poeg oli just oma einete eest maksnud ja mu naine tellis leti ees seistes meie omasid.»

«Poeg karjus ja tõmbas mu abikaasa selle teelt ära,» kirjeldas 67-aastane mees hetke, kui auto ruumi sisse lendas. «Kui ta poleks seda teinud, oleks kaasa surnud või pooleks lõigatud.» 33-aastane poeg pääses mõraga pöidlaluus.

«See oli nagu põrgu. Kõik juhtus kui aegluubis,» selgitas Ricky, kes lükati auto poolt lauaga vastu seina ja sai ribiluu murru.

Videolt võib näha segaduses ja šokis inimesi. Pere oli just viinud kooli lapselapse ja tuli vanavanemate ja noorpaariga ühiselt einestama.

Vale pedaal

«Neli inimest said kergemaid vigastusi, neid kontrollivad kohapeal parameedikud,» teatas politsei. «Sõidukit veetakse välja ja võetakse ette teised abimeetmed.» Haiglasse viidi üks inimene.

Ohvriteni jõudnud info järgi oli Kia juht vanem inimene. Väidetavalt vajutas ta automaatkastiga sõidukil kogemata piduripedaali asemel gaasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles