Telesarja «Kodu korda» staar vahistati tüdruksõbra kägistamises süüdistatuna

Elu24
Copy
Kaader telesarjast «Kodu korda». Vasakul Jonathan Taylor Thomas ja paremal Zachery Ty Bryan.
Kaader telesarjast «Kodu korda». Vasakul Jonathan Taylor Thomas ja paremal Zachery Ty Bryan. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ka Eesti telekanalil jooksnud 90ndate telesarjas «Kodu korda» vanimat poega kehastanud Zachery Ty Bryan (39) võeti reede õhtul vahi alla, sest ta kägistas väidetavalt oma tüdruksõpra.

USA telesarja «Kodu korda», mis jooksis aastatel 1991–1999, keskmes oli Taylorite perekond, kus pereisa kehastas näitleja Tim AllenZachery Ty Bryan kehastas pere kolmest pojast vanimat.

(Vasakult paremale) Jonathan Taylor Thomas, Patricia Richardson, Zachery Ty Bryan (ülemine rida), Richard Karn (ülemine rida), Tim Allen ja Taran Noah Smith 1991. aastal. Kõik näitlejad kehastasid oma tegelaskujusid kokku kaheksa hooaega.
(Vasakult paremale) Jonathan Taylor Thomas, Patricia Richardson, Zachery Ty Bryan (ülemine rida), Richard Karn (ülemine rida), Tim Allen ja Taran Noah Smith 1991. aastal. Kõik näitlejad kehastasid oma tegelaskujusid kokku kaheksa hooaega. Foto: imago stock&people via www.imago-images.de/imago images/United Archives/Scanpix

Näitlemisega 2009. aastal lõpparve teinud Bryan on viimased kümme aastat vahelduva eduga olnud produtsendi rollis, vahendab IMDb. Bryan on 2007. aastast alates abielus Carly Matros-Bryaniga ning neil on neli last. IMDb vahendab, et Bryan on siiani abielus, kuid tundub, et endise näitleja suhe on purunenud.

Sellest annab märku tõsiasi, et reede õhtul võeti Bryan vahi alla, sest ta oli väidetavalt kallale läinud naisele, keda nimetatakse tema tüdruksõbraks, vahendab TMZ. Samal õhtul postitas Bryan foto oma Instagrami lehele, kus ta istub mitme naise keskel ning pildi pealt tundub, et abielusõrmust ta ei kanna. Instagrami põhjal tundub, et selle aasta jaanuaris oli ta veel Matros-Bryaniga koos.

«Hea õhtu,» pani Bryan oma postituse pealkirjaks enne, kui õhtu võttis halva pöörde ja mees vahi alla võeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zachery_bryan (@zachery_bryan) on

Olukord leidis aset Oregoni osariigis, Eugene linnas asuvas korterelamus, kus naabrid helistasid kõrvalkorteris toimunud rüseluse peale politseisse. Kui korrakaitsjad kohale jõudsid leiti 39-aastane Bryan kortermaja eest ning väidetav ohver oli põgenenud üle tee sõbra juurde peitu.

TMZ vahendab, et naine, kellega Bryan tülli läks on näitleja tüdruksõber mitte abikaasa. Väidetavalt läks Bryan naisele kallale, kägistas teda ja võttis talt telefoni ära, et ohver ei saaks hädaabinumbrile helistada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zachery_bryan (@zachery_bryan) on

Bryan võeti vahi alla ja talle esitati süüdistused kägistamises, neljanda astme kallaletungis ja politseiraporti tegemisse sekkumises. Laupäeval oli Bryan TMZ andmetel lõuna ajal veel vahi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles