PILTUUDIS ⟩ Eesti päritolu Hollywoodi näitlejanna ootab 41-aastaselt oma esimest last

Elu24
Copy
Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari 2016. aastal.
Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari 2016. aastal. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Paljudele eestlastele tuttav Mena Suvari (41) oli 90ndate lõpus tõusev täht Hollywoodi filmimaailmas tänu oma rollidele filmides «Tabamata ilu» ning «Kuum pirukas». Nüüd ootab Eesti päritolu näitlejanna oma esimest last.

Mena Suvari andis oma lapseootusest teada enda isiklikul Instagrami kontol. «Meieni on jõudnud kõige võimsam ja armsam kingitus,» kirjutas Suvari ja lisas, et läbi trauma ning raskuste on ingel tema ja ta abikaasa välja valinud. 

«Sa oled kõik, mida olen eales tahtnud ja kõige olulisem asi,» kirjeldas Suvari oma tulevast last. Näitlejanna avaldas, et tema esimene laps on poiss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ?????? (@menasuvari) on

Suvari abiellus 2018. aastal kolmandat korda. Tema abikaasa ja tulevase poja isa on kanadalane Michael Hope (alumisel pildil koos Suvariga), kes näitlejanna sõnul päästis tema elu. Paar kohtus Hallmark kanali originaalfilmi «I'll be home for Christmas» filmivõtetel 2015. aastal. Hope töötas filmi kunstiosakonnas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ???? (@mikehope__) on

Suvari sündis 1979. aastal Rhode Islandi osariigis Ameerikas. Tema Pärnust pärit isa Ando oli psühhiaater, kelle perekonnanimi Süvari mugandati Suvariks. Näitlejanna ema, kes oli  Andost 24 aastat noorem, töötas medõena ning on Kreeka, Norra ja Saksamaa juurtega. 

Suvaril on kolm vanemat venda, kellest üks töötas Ameerika Ühendriikide armees luureanalüütikuna. 2008. aastal tunnistas Suvari «Reporterile», et üks tema vendadest on ka Eestis käinud. Kuigi näitlejanna ise ei olnud tolleks hetkeks oma isa kodumaale jõudnud, tunneb ta uhkust selle üle, et on eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles