UPS! Kim Kardashiani reklaampostitus läks vett vedama: fännide tähelepanu koondus täiesti valesse kohta

Elu24
Copy
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Kim Kardashiani viimane fotoäpardus pole küll võrreldav situatsiooniga, kus töötluse käigus pool kaelakeed kaduma läheb, kuid kui sul on 190 miljonit jälgijat, siis oleks parem üldse mitte midagi kahe silma vahele jätta.

Ameerika Ühendriikide tõsielustaar Kim Kardashian tegi hiljuti Instagrami reklaampostituse, mille eesmärk oli esitleda Givenchy uut kollektsiooni. Läks aga nii, et figuuri rõhutava kleidi ja disainerkoti asemel peatus inimeste pilk hoopis maas vedeleval juuksepikendusel.

Isegi väikesed punased stringid, mis avara musta kleidi alt paistma olid jäetud, ei suutnud inimeste tähelepanu juuksepikenduselt eemale juhtida. Fännid ei suuda mõista, kuidas on see üldse võimalik, et keegi seda enne postitamist ei märganud.

«Ma olen see juuksepikendus maas,» naljatles postituse all tõsieluseriaalist «Ex On The Beach» tuntud La Demi. «Nii palju siis luksusest,» oli Annya Santana nimelise naise juba oluliselt teravam kommentaar. Muidugi võeti teema ette ka Twitteris, kus üks kasutaja uuris, et kes nüüd Kim Kardashiani maas vedelevale juuksepikendusele oma Instagrami konto teeb.

Vaata, kui kiiresti sina selle õnnetu juuksepikenduse pildilt üles leiad:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles