Kunagine lapsstaar Rebecca Black ei taha, et ta vanemad seda videot näeks

Elu24
Copy
Rebecca Black näitas videos seksikat outfitti.
Rebecca Black näitas videos seksikat outfitti. Foto: Kaadrid videost/TikTok

13-aastaselt interneti kõige vihatumaks lauljaks saanud Rebecca Black jagas videot, mida palus oma vanematel mitte vaadata. (Ei, tegemist polnud «Friday» muusikavideoga.)

Kas mäletate veel Rebecca Blacki? Verinoor lauljatar ilmus üleöö pildile 2011. aasta veebruaris, kui YouTube'i riputati muusikavideo «Friday», mis sai tuntuks kui maailma halvim lugu. Tõsi küll, praeguseks on isegi «Despacito» rohkem dislike'e kogunud.

Black kadus kiiresti pildilt, ehkki tegelikult pole ta muusika tegemist kunagi lõpetanud. Tänavu on ta välja andnud kolm singlit ja paistab, et ka vihkajad on leebunud.

Imekauniks naiseks sirgunud Black suhtleb fännidega Instagramis ja TikTokis, kuhu on nüüd üles pannud video, milles tantsib kõmulise räpploo «WAP» järgi. Laulus mainitud märgu suguelundeid Black ei välguta, ent hoiatust vääris video ikkagi: «Ema ja isa, palun ärge vaadake seda, aitäh.»

Nimelt on Black saanud uue outfiti, mida videos demonstreerib. Kostüüm on üsna avara dekolteega ning muudab lauljatari arvates ka pepu volüümikamaks. «Nii et selline tunne ongi, kui sul on tagumik,» imestas ta ja lisas, et see annab talle täitsa uue tunde. TikTokis on videot vaadatud juba 825 000 korda.

Vaata ise, kas video on tõesti nii hull, et vanematele näidata ei sobi:

@msrebeccablack

the SCAMMMMMMS i am pulling in this....

♬ WAP vs Anaconda by adamusic_ - scary spice
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles