KUIDAS NII? ⟩ Bondi võttel kallati tänavale 60 000 euro eest Coca-Colat

Spekter
Copy
«Surm peab ootama»
«Surm peab ootama» Foto: Filmikaader

Viimastel andmetel järgmisel kevadel kinodesse jõudva uue Bondi-filmi «Surm peab ootama» kaelamurdva stseeni jaoks läks vaja 60 000 euro väärtuses koolajooki, mis aga ei kulunud mitte janu kustutamiseks, vaid kallati otsejoones tänavale.

Bondi-filmide pikaajaline «trikijuht» (stunt coordinator) Lee Morrison avaldas ajakirjas Total Film, et Itaalias Matera linnas sai tõepoolest tänavale välja kallatud 30 000 liitrit Coca-Colat, vahendab Indiewire. Seda oli vaja triki jaoks, mis hõlmas ohtlikku mootorrattatrikki, mis ei jää kellelgi ka filmi treileris märkamata.

Kõnealuses stseenis sõidab kaskadöör 100-kilomeetrise tunnikiirusega James Bondina mootorrattaga üles ligi 8-meetrisest kaldmüürist ning maandub munakivisillutisel. Et trikk oleks võimalikult ohutu, valati kogu teekond koolaga üle, et pind oleks võimalikult nakkuv ja seega libisemisvõimalus minimaalne. «Olen võtetel ammu pindu koolaga üle valanud. Kui pärast maha loputada, jääb kõik väga puhas,» sõnas enam kui 200 miljoni eurose eelarvega filmi trikijuht.

Järjekorras 25. Bondi-filmis teevad lisaks Daniel Craigile kaasa veel Lea eydoux, Rami Malek, Ana de Armas jt. Film jõuab kinodesse aprillis – aasta hiljem kui algselt plaanitud – ning kõneleb peaosatäitja sõnul suuresti perest ja suhetest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles