VIDEO Noore vabavõitleja seksikas võidutants tõi uusi tööpakkumisi

Elu24
Copy
Vabavõitleja Valerie Loureda.
Vabavõitleja Valerie Loureda. Foto: Instagram

Käesoleva aasta augustis purustas 22-aastane vabavõitleja Valerie Loureda Bellator 243 võitlusõhtul oma vastase Tara Graffi nokaudiga. See oli Loureda kolmas võit profikarjääri jooksul.

Pärast matši sattus meedia tähelepanu alla aga Loureda võidu tähistamise viis. Noor naine tantsis ja hööritas puusi, nagu oleks ta ööklubis.

Tantsuvideo levis sotsiaalmeedias kiiresti ja Louredast sai vabavõitlusstaar. Ta on Instagramis üle poole miljoni jälgija, kuigi tema võistlus-CV on alles lapsekingades.

Võrgutav võidutähistamisviis ei ole kõigile meelepärane. Näiteks juhtiva vabavõitlusorganisatsiooni UFC egiidi all võistlev Macy Chiassoni arvates annab Loureda noortele halba eeskuju.  

On ag aka plaju neid, kellele selline stiil meeldib. Pärast seda tantusepisoodi on Loureda saanud mitu uut tööpakkumist. Teda on kutsutud telesse tõsieluseriaalidesse ja pakutud tööd modellina.

«Mitmed talendiotsijad on minuga ühendust võtnud. Nad on üritanud mind meelitada meelelahutusärisse ja pakkunud mitmeid fotosessioone. Tõele au andes mulle see kõik väga meeldib,» rääkis Loureda TMZ-ile.

Loureda sõnul pühendub ta praegu täielikult vabavõitlusele. «Pärast sportlaskarjääri lõppu võib meelelahutusbisnesile täitsa mõelda,» ütles 22-aastane vabavõitleja.

Loureda lisas, et ta on saanud ka Bellatorilt konkreetse diili, mille kohaselt ta peab pidama päris mitu kohtumist.

Millal järgmine matš aset leiab, pole veel teada. Loureda ise loodab puuris vastase kere kuumaks kõtta juba käesoleva aasta numbri sees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles