Austraalia vabavõitlustäht elab autoelamus: mind ei koti, mida teised arvavad

Elu24
Copy
Austraalia vabavõitleja Jimmy Crute (paremal).
Austraalia vabavõitleja Jimmy Crute (paremal). Foto: JAMES ROSS/EPA

Austraalia vabavõitluse kuumim nimi on hetkel alles 24-aastane Jimmy Crute. Kergekeskkaalus võistlev Crute debüteeris UFC-sarjas detsembris 2018. aastal.

Pärast seda on austraallane maailma kõvemas vabavõitlussarjas võitnud neli ja kaotanud ühe matši. Kokku on mehel profina ette näidata 12 võitu ja vastu on tulnud võtta vaid üks lüüasaamine.

Eelmisel nädalal lisandus mehe kontosse järjekordne suur võit, kui Crute lõi Abu Dhabis toimunud kohtumises uppi leedulase, «Balti Gladiaatori» Modestas Bukauskase. Matš kestis vaevalised kaks minutit. Vahva soorituse eest sai austraallane 50000 dollarit boonusraha. Meedia andmetel korjas Crute Abu Dhabist kokku 110 000 dollarit (umbes 93 000 eurot) auhinnaraha.

Sellele vaatamata elab noor mees Melbourne`is üsnagi askeetlikult. Ta on ennast sisse seadnud autoelamus. Ka pärast suure auhinnaraha saamist ei kavatse mees elupaika muuta.

«Mulle meeldib autos elada. Vihkan igasuguste arvete ja üüride maksmist. Elasin nii juba enne koroonaviiruse epideemiat,» rääkis Crute News.com.au-le antud usutluses.

Autos on kõik olemas

«Olen seda ise tuuninud. Mul on seal soe vesi, päikesepaneelid. See on minu projekt, ja mind absoluutselt ei koti, mida teised mõtlevad,» põrutas Crute.

Austraalia Daily Telegraphile antud intervjuus rääkis mees ka oma mentaalsest võitlusest. 

«Veetsin varem uskumatult palju tunde trenni tehes, alahindasin oma võimeid ja üleanalüüsisin vastaseid. Seda on raske seletada, kuid võisin netist tundide kaupa tänavakaklusi passida ja mulle tundus, et saan ka nende tüüpide käest tappa. Kuulusin UFC-sse, ehk maailma tippu, kuid ikkagi ei uskunud endasse.»

Crute tõestas eelmisel nädalavahetusel, et võib oma kaalukategoorias kaugele jõuda. Hetkel asub ta maailma edetabelis 13. kohal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles