Põrunud koroonavalvur: Saksa pensionär gaasitas jooksjaid, kui need liiga lähedale tulid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pipragaas. Foto on illustratiivne.
Pipragaas. Foto on illustratiivne. Foto: Erik Prozes

Saksamaal läks üks mees Covid-19 distantsireegleid hoides üle piiri. Eakas mees tundis, et mitu inimest tulid talle liiga lähedale ja võisid viirust levitada, nii et ta võttis asja enda kätte ja asus inimesi pipragaasiga eemale peletama.

Terviseeksperdid soovitavad küll inimestel Covid-19 viiruse leviku aeglustamiseks distantsi hoida, kuid Saksa politsei teatas esmaspäeval, et üks 71-aastane mees viis nädalavahetusel vahemaa hoidmise uude äärmusse, vahendas Deuche Welle.

Aacheni läänelinna politsei säutsus Twitteris, et neile teatati juhtumist, kus üks mees ründas esmalt jooksjate rühma ja seejärel kahte jalgratturit pipragaasiga.

Kohaliku politsei sõnul said jalgratturid õnnetust põhjustamata ratastelt maha tulla ja politseisse helistada. 

Peagi jõudis patrull ka kahtlustatava vägivallatsejani, kes ütles, et ta ei näinud lihtsalt muud võimalust enda kaitsmiseks ja teisi võimalikke koroonalevitajaid kaugel hoida. 

Nimelt pidas mees tervisesportlase ohuks ja võimalikeks viirusekandjateks.

71-aastase vanamehe suhtes alustati kriminaalmenetlust ohtliku kehavigastuse tekitamise ja teeliiklusesse sekkumisega seoses.

Politsei otsib endiselt jooksjate gruppi, et nad politseile seoses juhtunuga ütlused annaks.

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) on soovitanud inimestel hoida koroonaviiruse leviku aeglustamiseks teistest vähemalt ühemeetrist vahet ja kanda maski, kuid mitmes kohas on ametivõimud soovitanud inimestel hoida vähemalt 1,5-meetrist vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles