TUNDEKÜLLANE VIDEO ⟩ Animatsioon vabavõitlustähest Habib Nurmagomedovist ajas UFC-bossi nutma

Elu24
Copy
Lahutamatud. Isa ja treener Abdulmanap Nurmagomedov ning poeg ja vabavõitluse legend Habib Nurmagomedov. Addulmanap suri käesoleva aasta 3. juulil.
Lahutamatud. Isa ja treener Abdulmanap Nurmagomedov ning poeg ja vabavõitluse legend Habib Nurmagomedov. Addulmanap suri käesoleva aasta 3. juulil. Foto: MAXIM SHIPENKOV/EPA/Scanpix

Üks ligi kaheminutiline video võib kõik olulise ära öelda. Meediahiid BT Sport tegi ühe minuti ja 47 sekundit kestva animatsiooni UFC säravaimast tähest Habib Nurmagomedovist.

Vabavõitluse kergekaalu valitsev maailmameister on juba 32-aastaselt ala suur legend. Kuid video on eelkõige auavaldus ka tema isale Abdulmanap Nurmagomedovile. 

Dagestanist pärit Nurmagomedovid on tõusnud maailma tuntuimateks sporditähtedeks. Habib Nurmagomedovi isa ja treener Abdulmanap suri suvel koroonaviiruse tüsistuste tagajärjel.

Kergekaalu maailmameister astub eeloleval laupäeval esimest korda pärast koroonaepideemiast tingitud pausi puuri, kus ta kohtub tiitlimatšis ameeriklase Justin Gaethjega.

Nurmagomedov on profina võitnud kõik 28 kohtumist. Pärast Abu Dhabis toimuvat matši võib maagiline piir  – 30 võitu – olla vaid ühe võidu kaugusel.  

Vaata valminud videot siit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Nii nagu videostki näha, soovis Abdulmanap Nurmagomedov, et tema poeg jõuaks enne karjääri lõpetamist võita vähemalt 30 matši.  

BT Sport esitas videot ka UFC juhile Dana White`ile. Reaktsioon oli tundeküllane. 

«See toob pisarad silmi. Me kõik teame, kui palju Habib oma isa armastas. Temast on saanud nüüd perepea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles