ASJATU KISA? Miley Cyrusi noorem õde rebis kantrigala lavakostüümiga fännid kahte leeri

Elu24
Copy
Noah Cyrus kantrimuusika auhinnagalal esinemas.
Noah Cyrus kantrimuusika auhinnagalal esinemas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Popstaar Miley Cyrusi (27) noorem õde Noah Cyrus (20) väisas 21. oktoobril USAs, Nashville'is kantrimuusika auhinnagalat. Noah oli ka üks lauljatest, kes pidulikul galal külalistele ja televaatajatele esines. Kostüüm, mille noor lauljatar esinemiseks valis, rebis aga Noah fännid kahte leeri 

20-aastane Noah Cyrus esitas USA kantrimuusika auhinnagalal koos Jimmy Alleniga loo «This is us». Noor lauljatar valis esinemiseks kostüümi, mis on saanud nüüd ohtralt tähelepanu. Küll aga ei ole kõik tähelepanu olnud positiivne ning kiitvate fännide seas on palju neid, kellele Noah valik üldse ei meeldi.

Noah Cyrus 2020. aasta jaanuaris.
Noah Cyrus 2020. aasta jaanuaris. Foto: MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

Nimelt valis noor lauljatar esinemiseks nahavärvi liibuva bodi, mis oli strateegiliselt kristallikestega kaetud. Lisaks oli Noah tõmmanud kätte pikad kindad, jalga põlvedeni saapad ning pannud pähe kaabu. Kuigi neiu oli teoreetiliselt üleni kaetud, arvasid paljud auhinnagala vaatajad ning Noah fännid, et selline kostüüm oli täiesti sobimatu.

Noah Cyrus kantrimuusika auhinnagala laval.
Noah Cyrus kantrimuusika auhinnagala laval. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Ma tean, et on 2020 ja kõik sobib aga olge nüüd,» alustas üks pettunud fänn. Naise sõnul kaotas ta austuse kantrimuusika auhinnagala vastu, kuna nemad lasid Noah Cyrusel praktiliselt paljalt lavale minna. «See oli nii kohatu ja mitte üldse see, mida naised peaksid esindama!» kirjutas naisterahvas Twitteris.

Kuigi Noah Cyrus (paremal) oli teoreetiliselt täiesti kaetud, polnud paljud lauljatari valikuga rahul.
Kuigi Noah Cyrus (paremal) oli teoreetiliselt täiesti kaetud, polnud paljud lauljatari valikuga rahul. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Üks naisterahvas pakkus, et Noah ajas auhinnagala Victoria's Secret moesõuga segamini. «Ma ei suuda mõista, kui maitsetu ja jälk tema kostüüm oli. Palun jumalat, et ta ei ole enam kunagi kantrimuusika auhinnagala esinejate nimistus.»

«Kuhu ülejäänud tema riietus kadus?» küsis üks Twitteri fänn Noah lavakostüümi kohta, «see oli väga paljastav, isegi nahatooni bodiga.» Sellele jättis kommentaari teine naisterahvas, kes kutsus lauljatari riietust tülgastavaks.

Jimmy Allen ja Noah Cyrus kantrimuusika auhinnagala esinemas.
Jimmy Allen ja Noah Cyrus kantrimuusika auhinnagala esinemas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Vastukaaluks negatiivsetele kommentaaridele oli Twitteris ka neid, kes lauljatari valikut kiitsid. Üks fänn tõdes, et Noah oli ka ainus põhjus, miks ta kantrimuusika auhinnagalat üldse vaatas.

Fännid kiitsid Noah riietust ka lauljatari Instagrami postituse all. «Armastan seda kostüümi!» avaldas üks naisterahvas. Paljud kutsusid lauljatari kuningannaks ning kiitsid lisaks kostüümile ka laulu. 

Vaata Noah Cyrusi ja Jimmy Alleni etteastet SIIN ning otsusta ise, kas lauljatari kostüüm oli tõesti paljastav või kisasid mõned asjatult:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles