TÄNA! Charlie inglid uusversiooni suur teleesilinastus Sony Turbos!

Sony Turbo
Copy
Foto: Sony Turbo

1976. aastal jõudis televaatajateni sari, mis raputas pea tervet maailma. Lugu kolmest nägusast tütarlapsest, kes asusid võitlusesse õigluse nimel.  Nendest sai Hollywoodi üks silmapaistvamaid pärle, mistõttu ligi 20 aastat hiljem, tõi režissöör McG (Joseph McGinty Nichol) nad taas ekraanile. Peaosades Cameron Diaz, Drew Barrymore ja Lucy Liu – ning uus põlvkond sai taas tuttavaks Charlie inglitega.

Läks uuesti kaks kümnendikku mööda, kui endine Charlie ingel Drew Barrymore võttis  ohjad enda kätte ning koos näitleja-režissöör Elizabeth Banksiga loodi uusversioon Charlie inglitest. Need inglid ei vaja enam enesekaitseks relvi, vaid peavad olema osavad võitluskunstis. Uues filmis tehakse diskoajastul loodud stereotüüpidele 1:0 ära.

Uus kolmik – Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska – on särtsakam, teravmeelsem ning veelgi kavalam. Pöördudes maailma päästmise agentuuri poole, ei tea noor süsteemiinsener Jane (Balinska), et temast saab tahtmatult järgmine Charlie ingel. Üheskoos mässumeelse troonipärija (Stewart) ning endise MI6 agendiga (Scott) asutakse vastu tehnoloogiagigandile ja üritatakse ära hoida järjekordne globaalne katastroof.

Kas Sa teadsid:

  • Sarja produtsent Aaron Spellingu kontor kuulus eelnevalt Frank Sinatrale, kellest jäi kontori seinale maha pilt kolmest inglist. Sarja tooaegne näitleja Kate Jackson astus enne võtteid Spellingu kontorist läbi, nägi seina olevat pilti ja küsis: „Miks me ei kutsu neid ingliteks?“  Produtsent oli sellest mõttest vaimustuses ning oligi otsustatud, et kaunitaridest saavad inglid.
  • Selleks, et Charlie uued inglid Kristen, Naomi ja Ella leiaksid võtete ajal oma sisemise mässumeelse ingli üles, algasid nende võttepäevad Donna Summer’i hitiga „Bad Girls“.

Hoogsa märulikomöödia „Charlie inglid“ suur teleesilinastus juba täna õhtul kell 20.00 ainult Sony Turbos!

Copy
Tagasi üles