VIDEO Borat avaldas, kes Kardashianide õdedest on tema lemmik

Elu24
Copy
Näitleja Sacha Baron Cohen ehk Borat.
Näitleja Sacha Baron Cohen ehk Borat. Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS/Scanpix

Borat saatis Kim Kardashianile humoorika sünnipäevaõnnitluse ning avaldas, kes Kardashianide klanni õdedest on tema isiklik lemmik.

Borati tegelaskuju kehastav Sacha Baron Cohen edastas Kim Kardashianile mõeldud videos oma õnnesoovid täpselt sellisel moel, nagu Borati filmi näinud inimesed tõenäoliselt oodanud oleksidki.

«Jagshemash! Palju õnne, Kimothy!» algas sõnum. «Kasahstan just sai sinu telesaate. Mulle meeldib! Minu chram (Borati sõna mehe genitaalide kohta) on Kardashianidega sammu pidanud,» jätkas Borat, samal ajal kulme üles-alla liigutades.

«Minu lemmikõde oled sina, minu teine lemmik on Kris ja kõige raskem õde, kellega «käepidu» (Borati släng masturbeerimise kohta) teha on Rob. Palju õnne sünnipäevaks, Chenquieh (aitäh)!» võttis humorist sõnumi kokku.

Kim paistab talle osaks saanud tähelepanust meelitatud olevat. «OMGGGGG A BIRTHDAY MESSAGE FROM BORAT!!!!!» kirjutas tõsielustaar video pealkirjaks, kui jagas seda oma Twitteri kontol. «Oh mu jumal, sünnipäevaõnnitlus Boratilt,» tähendaks see eesti keelde tõlgituna.

Sacha Baron Coheni poolt loodud karakter Borat on tegemas palavalt oodatud tagasitulekut, sest 2006. aastal linastunud filmile on peagi teist osa oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles