73-aastane Arnold Schwarzenegger käis teisel südameoperatsioonil

Elu24
Copy
Arnold Schwarzenegger 2018. aastal.
Arnold Schwarzenegger 2018. aastal. Foto: Sadak SouiciLe Pictorium/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Austria päritolu kulturistile, Hollywoodi staarile ja USA California osariigi ekskubernerile Arnold Schwarzeneggerile (73) tehti teine südameoperatsioon. Märulistaar teatas operatsioonist sotsiaalmeedias ja lisas, et ta tunneb end fantastiliselt.

Filmi «Terminaator» staar Arnold Schwarzenegger avaldas isiklikel sotsiaalmeedia kontodel, et talle on tehtud teine südameoperatsioon. Ta ei avaldanud täpselt, millal ta noa all käis, kuid lisas, et talle paigaldati uus aordiklapp.

«Tänu Clevelandi kliinikule on mul nüüd lisaks uuele pulmonaalklapile eelmisest operatsioonist ka uus aordiklapp. Tunnen end fantastiliselt ja olen juba Clevelandi linnatänavatel teie suurepäraseid monumente nautinud,» avaldas Schwarzenegger ja tänas postituses enda arste ning medõdesid.

Märulistaar jagas ka pilti, kus ta on haiglavoodis, kuid lisas samale postitusele ka fotod, kus on näha, et ta jalutab linnas ringi. 

Märulistaari poeg Patrick kirjutas isa foto alla naljatades: «Palun ära täna trenni tee.» 

Schwarzeneggeri postitus on kümne tunniga kogunud ligi kaks miljonit meeldimist ning fännid on soovinud märulistaarile kiiret paranemist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Südame pärast läks märulistaar esimest korda noa alla 2018. aasta märtsis ja see pidi olema kerge operatsioon, mille käigus taheti vahetada vigane südameklapp. Operatsiooni ajal avastasid kirurgid aga sisemise verejooks, ning sellest kujunes raske lahtine südameoperatsioon.

Selle aasta mais avaldas Schwarzenegger, et ta oleks sel operatsioonil võinud surra ning tal ei olnud raskest operatsioonist eriti aega taastuda, vaid pidi uuesti tööle hakkama. Üks kuu pärast südameoperatsiooni algasid uue filmi «Terminator: Dark Fate» võtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles