UUS TASE Näitlejanna Blake Lively jäi vahele eriti absurdse fototöötlusega

Elu24
Copy
Blake Lively 2018. aastal koos fännidega pilti tegemas.
Blake Lively 2018. aastal koos fännidega pilti tegemas. Foto: Steve Ross/Capital Pictures/Scanpix

USA näitlejanna Blake Lively on järgmine kuulsus, kes on jäänud fototöötlusega vahele. Küll on aga Lively puhul tegu olukorraga, mis näitab uut taset ja on kohati isegi absurdne. 

Telesarjast «Kõmutüdrud» tuntud näitlejanna Blake Lively kohta läks sotsiaalmeedias liikvele pilt, kus ta poseerib koos oma näitlejast abikaasa Ryan Reynoldsiga. Foto sisuks on USA presidendivalimised, kuid see ei olnud detail, millele näitlejanna fännid keskendusid. Kuna väga sarnase pildi pani enda Instagrami üles ka Reynolds jäi fännidele silma kahe pildi puhul üks erinevus.

Nimelt märkasid fännid Lively postitusel detaili, mis Reynoldsi postitusel puudus. Näitlejanna enda kontole postitatud pildil olid Livelyl jalas kingad, kuid Reynoldsi kontol oleval pildil, mis oli tehtud ilmselgelt samal ajal, oli naine paljajalu.

BLAKE LIVELY FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

RYAN REYNOLDSI FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Erinevust märganud fänn sattus kahest pildist segadusse: «Palun öelge mulle, et ma ei ole hull ja Blake Lively päriselt ka fotošoppis endale kingad jalga.»

Tuleb välja, et meesterahvas, kes Twitteris selle küsimuse esitas, ei ole hull ning Lively otsustas tõepoolest endale kingad jalga fotošoppida. Lively tunnistas oma Instagrami-lugudes, et ta joonistas endale kingad jalga ning jagas veel fotot, kus ta oli endale jalga joonistanud saapad.

Näitlejanna küsis naljatades, kas keegi tahab teda sellise oskuse põhjal palgata. Olukorra teeb veelgi koomilisemaks asjaolu, et Lively märkis oma postitusele ka legendaarseid kingi valmistava Christian Louboutini Instagrami konto.

Möödunud aastal tiriti ka Eesti lauljatar Liis Lemsalu aksessuaariga seotud fotošopi-skandaali. Nimelt tekkis Lemsalu instapildi all suur vaidlus, kas lauljatari käel olev kell on fotošopitud või mitte. Lauljatar hiljem tõestas, et tegu oli ikka päris kellaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles