KOHUTAV TUNNISTUS ⟩ Naise tapnud mees videos tütrele: mina ei valinud seda, su ema valis selle

Elu24
Copy
Trent Paschali tunnistus.
Trent Paschali tunnistus. Foto: Kuvatõmmis

USAs tehti avalikuks verdtarretav videopöördumine, mille mõrvar postitas veidi enne kohutavat kuritööd, vahendab kohalik meedia.

Politsei poolt avaldatud videotunnistus on ameeriklase Trent Paschali pöördumine oma tütre poole. Selle salvestas mees väidetavalt hetk enne seda, kui ta omaenda kodus varitsedes oma naise ja tütre ema maha lasi.

48-aastane Paschal vahistati sel kolmapäeval. Ta oli abikaas a Savannah't oodanud vannitoas, kui viimane koos oma emaga koju tuli. «Trent hakkas nii ema kui Savannah't tulistama,» selgitas prokurör. Vanem naine põgenes ummisjalu, teine jäi aga hullunud mehe küüsi.

Kui naabrite juurde põgenenud ämm tagasi tuli, leidis ta Savannah põrandalt, kuulihaavad kõhus. Haiglasse toimetatud naist päästa ei õnnestunud, majast lahkunud Trentile kutsuti aga politsei.

Mehele järele jõudnud politsei tulistas ka teda, kui mõrvar relva ära ei nõustunud andma. Arstide hinnangul Trent paraneb, kuid teda ootab mõrvasüüdistus ja 250 000 dollarine kautsjon.

Verdtarretav video

Pisarakiskujana salvestatud video oli suunatud paari lastele, kuid ringleb nüüd internetis. «Salvestan selle, sest tahan oma tütrele öelda - ma armastan sid Mackenzie Paschal, mul on kahju tehtu pärast,» ütles Trent videos.

«Mina ei valinud seda, sinu ema valis,» süüdistas ta naist. «Ta on mind pikka aega petnud.» Jutt on väga nutuse tooniga, kuid pisarateta.

«Mina temaga halvasti ei käitunud,» arvas Trent. Savannah oli temast 18 aastat noorem ja mehe sõnul oli ta suhte alguses öelnud, et vanusevahe on liiga suur. «Ma teadsin, et ta oli liiga noor... Aga ta on mind lollitanud,» süüdistas mees ohvrit. «Ütlesin talle, et ärgu mängigu mu tunnetega!»

Video lõpust võib aimata, et maja kaameraid jälginud Trent kiirustabki saatuslikku varitsusse, kui näeb naisi lähenemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles