PALJU ÕNNE ⟩ Kõmulise Eesti tõsielusarja staar on lapseootel!

Elu24
Copy
Helen Kõpp ja Liisa Kuusmaa beebidega.
Helen Kõpp ja Liisa Kuusmaa beebidega. Foto: Instagram/ Helen Kõpp

Suhtesaate «Prooviabielu» rahvale on taas oodata järelkasvu!

Prooviabielu-Liisa ehk Liisa Kuusmaa avaldas emotsionaalses blogipostituses, et on taas lapseootel. Mehe Sandriga on tal juba kaks poega - Rennet ja Jesse.

Nüüd on oodata aga pisitütart, kirjutas Liisa. Tegelikult saadi rasedusest teada juba 1. aprillil. «Kuna rasedusest teadasaamise hetkel olid veel koroonapiirangud peal, siis esimese tuvastuse aja sain Pelgulinna haiglasse 10. nädalaks,» selgitas ta.

Fännid pidid aga veel pikalt ootama, sest kahe jõnglase kasvatamine pole kerge. «Eks kahe rübliku kõrvalt ei ole kerge leida vaba momenti, et rahulikult süveneda ja oma mõtted kirja panna,» andis ta lugejale aimu.

«Te võite ette kujutada seda õnnetunnet, teadmist et mu pisikene on ikka täiesti omas mõõdus ja rasedusega on siiski kõik korras,» kirjeldas Liisa. Piirangud teevad ka mitmekordsele emale lapseootuse pingeliseks.

Liisa abiellus 2017. aastal ja hoidis seda pikalt rahva eest salajas. Teda võiks pidada «Prooviabielu» kolmandaks suureks staariks Heleni ja Kalvi-Kalle järel.

Hiljuti tekitas naine kõmu ka peksuskandaaliga. See sai järje alles sel nädalal, kui «Krimis» avaldati vahejuhtumist video, kus Liisa käitus ka ise provotseerivalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles