VIDEO ⟩ Tallinnas turnis alasti alaealine politseiauto katusele (7)

Elu24
Copy
Kodanik jõudis alasti seigeldes politseiauto katusele.
Kodanik jõudis alasti seigeldes politseiauto katusele. Foto: Kuvatõmmis

Sotsiaalmeedias levib lühike videoklipp, kus alasti tegelane valmistab politseile peavalu.

Videorakendusse TikTok ilmus eile video, kus politseil tuli päise päeva ajal taltsutada alasti inimest. «Tere tulemast minu naabruskonda,» vürtsitas asutaja Semyonych klippi lühida kommentaariga. Mõnesekundilisel klipil on näha, et hoolimata jahedast sügisilmast oli kodanik endal riided seljast ajanud.

«Politseile laekus 23. oktoobril kella 14.00 paiku teade Lasnamäel Kivila tänaval alasti ringi jooksvast mehest,» kinnitas politsei pressiesindaja Britta Sepp. Eevaülikonnas isik otsustas ka politseiauto peale ronida. Seejärel tormasid korrakaitsjad teda taltsutama.

«Narkojoobe kahtlusega noormees käitus ebaadekvaatselt, ta ei allunud sündmuskohale reageerinud politseinike korraldustele ning jooksis politsei eest ära,» kirjeldas Sepp Elu24-le. «Samuti jooksis ta politseiauto kapotile ning libastus esiklaasil.»

«Politsei pidas noormehe kinni ja toimetas ta Ida-Harju politseijaoskonda, kus selgitati välja, et tegemist on alaealisega,» lisas Sepp. «Kiirabi vaatas noormehe üle ja toimetas ta tervisekontrolliks haiglasse.»

@semyonych

##tallinn ##estonia ##police ##politsei ##таллинн ##эстония ##полиция ##рек ##рекомендации

♬ origineel geluid - Nikaj
Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles