KOHUTAV ⟩ Halvatuks jäänud noor Norra jäähokimängija: teen edaspidi veelgi rohkem tööd

Elu24
Copy
Foto: Instagram

Norra jäähokiklubi Frisk Askeri 18-aastane mängumees Mats Hildisch põrutas möödnud nädala kohtumises Lörenskogiga täie hooga vastu väravaposti nii õnnetult, et vigastas seljaaju. 

ildisch avaldas Instagramis endast haiglavoodis tehtud foto ning lisas teksti: «Nagu paljud teavad, olen raskelt vigastatud. Matšis tegin viga kaelale ning vigastada sai ka minu selgroog. Mind viiakse esmaspäeval haiglast hooldusravikeskusesse ja olen valmis veelgi kõvemini tööd tegema, kui varem. Mul on hea meel kõikide toetavate sõnumite üle.»

Hildisch on esindanud ka Norra juunioride jäähokikoondist. Eelmisel hooajal mängis ta Frisk Askeri alla 21-aastaste tiimis. 

Kaitsemängija vigastuse tõsidus selgus kohe pärast õnnetust. 

«Tavauuringute järgselt selgus, et tegemist on seljaajuvigastusega, mis on põhjustanud Hildischi täieliku halvatuse,» teatas noormehe koduklubi varsti pärast tragöödiat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

━╤デ╦︻(▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)

A post shared by Mats Hildisch (@matshildisch1) on

Juhtum on Norra spordiüldsust vapustanud.

«Olen kaua jäähokit mänginud, ja midagi sarnast pole iialgi kogenud. Kui kuuled sellisest juhtumist, siis tunned kogu hingest kaasa nii mängijale, kui tema perele,» rääkis Norra jäähokistaar Anders Bastianssen VG-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles