KARM PILT Endine priimabaleriin Anastassia Volotškova näitas, milliseks on tema jalad muutunud

Elu24
Copy
Vene priimabaleriin Anastassia Volotškova  jagas pilti oma jalgadest.
Vene priimabaleriin Anastassia Volotškova jagas pilti oma jalgadest. Foto: Instagram/SCANPIX/Elu24 kollaaž

Venemaa endine priimabaleriin Anastassia Volotškova (44) avaldas sotsiaalmeedias, millised näevad tantsijate jalad välja pärast pikki treeningtunde.

«Varvaskingad on minu lemmikud ja mulle äärmiselt kallid,» avaldas 44-aastane Volotškova Instagramis. Ta lisas, et ometigi hakkavad pärast pikki treeninguid ka nendes kingades jalad valutama: küüned murduvad ning kallused veritsevad.

Volotškova lisas ka, et on väga kannatlik inimene ning on nõus eesmärgi nimel ka vaeva nägema. «Sellistel päevadel tunnen end lihtsalt nagu merineitsi nugadel,» kirjutas ta.

Anastassia Volotškova on Venemaa endine priimabaleriin. 2005. aastal sündis Anastassiale tütar Ariadna Volotškova, tüdruku isa on vene ärimees Igor Vdovin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пуанты-моя самая любимая и драгоценная обувь.🙏🩰 Но и в них после ежедневной многочасовой подготовки премьеры наминаются ногти и натираются мозоли в кровь.🙈 Но я очень терпеливый человек и никогда не жалею физических сил для достижения цели. В эти дни я просто как русалка на ножах..🙈 Но вот на прогоне вчера эту дикую боль скрасил приятный сюрприз в виде белых роз.😊🌺 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #москва #любовь #радость #enjoy #love #спорт #премьера

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles