VIDEO ⟩ Vene juutuuber pani oma 13 miljoni rublase auto põlema ja sõi samal ajal vorsti (2)

Elu24
Copy
Vene juutuuber Mihhail Litvin pani mersu põlema ja sõi samal ajal vorsti.
Vene juutuuber Mihhail Litvin pani mersu põlema ja sõi samal ajal vorsti. Foto: Kaader videost/YouTube.com

Vene juutuuber valas hirmkalli mersu bensiiniga üle, grillis põllu peal vorsti ja süütas seejärel auto põlema. Seda kõike vaid protesti märgiks... või siis selleks, et kuulsaks saada.

Vene juutuuber Mihhail Litvin tegi oma viimases videos midagi sellist, mida Hensugusta või HDTanel naljalt ei teeks. Noormees süütas põlema oma Mercedes GT 63 sõiduauto, mille eest oli maksnud 13 miljonit rubla. See teeb veidi üle 144 000 euro.

Miks Litvin hirmkalli mersu tuleroaks andis? Jutu järgi ostis juutuuber 2019. aasta maikuus Mercedese esindusest tuttuue auto, mis hakkas jupsima, kui sõidetud oli 15 000 kilomeetrit.

Esinduses üritati mitu korda tulutult probleemi põhjust leida, kuni lõpuks jõuti järeldusele, et turbokompressor vajab vahetamist. See tehtud, hakkas masin jälle kenasti tööle, kuni mõne aja pärast hakkas armatuurlaual vilkuma tuluke, mis käskis mootorit kontrollida.

Litvin üritas auto esindusse tagasi viia, kuid sealt ei vastatud enam juutuuberi kõnedele. Noormees ei saanud Mercedeselt vastust ka Instagrami kaudu. Lõpuks viis Litvin masina eratöökotta, kus avastati, et auto läks pekki turbo vahetamise käigus. Siiski saadi mersu töökojas lõpuks korda.

Ja rohkem autoga midagi viga polnudki. Litvin otsustas selle väidetavalt maha põletada, et Mercedest häbistada ja avalikkust teavitada. Ilmselt on siiski usutavam, et video läheb kategooriasse «mida kõike on inimesed valmis laikide nimel tegema». Praegu on seda vaadatud pea 9 miljonit korda.

Video lõpus lahkus Litvin põllult Zaporožetsis, mis tuli käsitsi sõitma lükata. Vaata oma silmaga!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles