Staaridega pidu pannud pururikas Brunei prints suri vaid 38-aastaselt

Elu24
Copy
Prints Azim Londonis Tommy Hilfigeri õhtusöögil, aasta 2008.
Prints Azim Londonis Tommy Hilfigeri õhtusöögil, aasta 2008. Foto: Planet Photos/Scanpix

Ränga haiguse tagajärjel lahkus siitilmast Brunei prints Azim, kes oli vaid 38-aastane. Surnud prints oli troonipärimisjärjekorras neljas.

Brunei sultani Hassanal Bolkiahi poeg suri möödunud laupäeva hommikul, teatas riigimeedia. Prints sai ravi Brunei pealinna Bandar Seri Begawani haiglas, kus ta ka suri.

Prints Azim lahkus siitilmast tõsise haiguse tagajärjel, kinnitamata andmetel põdes ta vähki.

Lahkunud printsi tunti kõmumeedias Playboy printsi nime all, kuna ta pidutses maailmastaaride Scarlett Johanssoni, Pamela Andersoni ja isegi Michael Jacksoni seltskonnas. Uhkeid pidusid korraldas ta nii Euroopas kui Ameerika Ühendriikides.

2011. aastal tšillis prints Mariah Carey'ga hotellis. Pilt on tehtud enne hotelli sisenemist.
2011. aastal tšillis prints Mariah Carey'ga hotellis. Pilt on tehtud enne hotelli sisenemist. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Prints Azimi pidudel käisid ka geide ja transsooliste õiguste suured toetajad, nende seas Caitlyn Jenner ja Mariah Carey, mistõttu levisid kõlakad, et prints oli ise ka omasooihar. Need kuuldused aga kunagi kinnitust ei leidnud. Naist ega lapsi tal igatahes polnud.

Lahkunud prints oli ka väga jõukas: tema vara väärtuseks arvati olevat 5 miljardit dollarit, vahendas Daily Star. 2020. aasta suve seisuga oli prints oma jõukuselt samal pulgal Põhja-Korea diktaatori Kim Jong-uniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles