Mustanahaline Itaalia vutistaar andis telesaates otseseid vihjeid ühe oma kehaosa suuruse kohta

Elu24
Copy
Töötu Itaalia vutiäss Mario Balotelli.
Töötu Itaalia vutiäss Mario Balotelli. Foto: Simone Venezia/EPA/Scanpix

Itaalia jalgpallitäht Mario Balotelli raputas eelmise nädala Itaalia Big Brother saates korralikult vaatajaskonda. 30-aastase pallivõluri vend Enoch on üks saate tähti, nii et ka Mario astus eelmise nädala saates üles.

Balotelli tegi otseülekandes seksistliku nalja Brasiilia modelli Dayane Mello kohta. Saatejuhi sõnutsi oleks Mello soovinud saates Balotelli majja asuda.

«Jaa, muidugi. Kuid siis ta ütles, oih lõpeta, lõpeta, see teeb haiget,» sõnas Balotelli vihjates modelliga seksimisele.

Brasiilia kaunitar Dayane Mello.
Brasiilia kaunitar Dayane Mello. Foto: LaPresse/Piergiorgio Pirrone/LaPresse

Balotelli ise itsitas oma nalja üle, kuid Mello vihastas. Jalgpallur sai saates öeldu eest sotsiaalmeedias vastu päid ja jalgu, kuni lõpuks saatis Instagramipostituses Mellole vabandussõnumi.

«Palun vabandust, kui keegi tunneb end solvatuna. Tunnen Dayanet hästi ja meil on omavaheline kõnepruuk, mis võib tunduda vulgaarne, kuid armastan teda.»

«Palun vabandust inimestelt, kes solvusid, kuid kui nad ei tea teiste inimeste vahelisest suhtlusest midagi, siis pole neil seda ka õigus hukka mõista. Võtke teatavaks, et mul on kaks ema, kolm õde ja tütar ja kõik nad on minu elu naised. Ärge spekuleerige.»

Balotelli on hetkel ilma klubita. Eelmisel hooajal mängis ta Itaalia liigas Brescia klubis, praegu teeb trenni eratreeneri juhendamisel.

Balotelli on ohtratest eratreeningutest videosid ka sotsiaalmeediasse postitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles