VIDEO JA PILDID ⟩ Modell Emily Ratajkowski teatas lapseootusest paljastavate kaadritega

Elu24
Copy
Modell Emily Ratajkowski.
Modell Emily Ratajkowski. Foto: MARK BLINCH/Reuters/Scanpix

Briti modell Emily Ratajkowski (29) avaldas moeajakirjale Vogue kirjutatud essees, et ta ootab oma esimest last. Sotsiaalmeedias tegi modell uudise teatavaks paljastavate kaadritega.

Inglismaal sündinud modell Emily Ratajkowski, kellel oli 2014. aastal roll David Fincher filmis «Kadunud», avaldas Vogue ajakirjale kirjutatud essees, et on lapseootel.

Samal ajal jagas ta pilte ja videoklippi ka oma Instagrami kontol. Video jaoks, mille režissöör on näitleja Lena Dunham, võtab Ratajkowski ka paljaks. Kaadrid on modell filminud ise.

«Nägin eile sind esimest korda unes. Me mõtiskleme, kes sinust saab,» lausub Ratajkowski videos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Modell kirjutas aga oma essees lähemalt sellest, mida ta lapseootuse ajal tunneb ning lisas, et ta ei soovi oma lapse sugu teada. Lisaks sellele kirjeldas modell, et esimene, kes tema rasedusest «kuulis» oli Instagram. 

«Instagram teab, et ma olen rase enne, kui minu lähedased sõbrad ja minu vanemad. Mu voog on täis rasedatele mõeldud riiete reklaame,» kirjeldas Ratajkowski essees.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Modelli lapse isa on tema produtsendist abikaasa Sebastian Bear-McClard. Paar abiellus 2018. aastal New Yorgis, vahendab Harpers Bazaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles