VIDEO ⟩ Kurvikas modell tegi kindlaks, kui hoolsalt mehed tema tagumikku vahivad

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan) on

Kurvikas modell ja instastaar Alexas Morgan tegi väikese eksperimendi, et näha, kui paljud mehed avalikus kohas tema tagumikku vahivad.

Alexas Morgan tegi Miamis ringi kõndides eksperimenti, et teada saada, kui palju mehed tema tagumikku vahivad. Neiu pani selleks oma tagataskusse telefoni, kõndis poodides ja paaris ringi ning võttis kõik linti. Video põhjal tundub, et Alexase eksperiment kaua ei kestnud, kuid tulemus oli korralik.

24-aastane Alexas jagas nendega videoklippi, milles selgus, et meessoost isikud vahivad naise kumerusi päris tihti. Kokku tabas neiu kaheksat meest, kellest üks vahtis poes riiulite vahelt veel eriti hoolsalt naisele järgi.

Neiu lisas mõned koomilised heliefektid, postitas video nii Instagrami kui ka oma TikToki kontole ja küsis fännidelt, kelle reaktsioon neile kõige enam meeldib?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan) on

Ohtralt tähelepanu saanud Alexas on arvatavasti selliste reaktsioonidega harjunud. Neiu postitab Instagrami tihti võrgutavaid kaadreid, mille abiga on ta paari aastaga oma kontole püüdnud juba üle nelja miljoni fänni.

Eksperimendid ja veidi koomilises võtmes postitused pole Alexase jaoks samuti võõrad. Tema Instagramis on mitu postitust, kus Alexas on riietatud pensionäriks, kes näiteks kukkudes kogemata oma tagumikku paljastab. 

Septembris pistis ta oma pükste serva alla saiatüki ja toitis sellega hanesid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles