Kylie Jennerist Tyra Banksini: kuulsused avaldavad oma suurimad foobiad

Elu24
Copy
Kylie Jenner (vasakul), Tyra Banks (paremal),
Kylie Jenner (vasakul), Tyra Banks (paremal), Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFPTM/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Seista hirmudega silmitsi... Või siis mitte. Kuulsused võivad avalikkuse silmis tunduda enesekindlad, kuid ka neil on omad hirmud, täpselt nagu meil kõigil. Avaldame maailmakuulsate staaride suurimad foobiad.

Staarid nagu Justin Bieber, Paris Hilton ja Uma Thurman kannatavad suletud ruumide hirmu all, mis on üks levinumaid foobiaid. Näitlejad Jennifer AnistonSandra Bullock ja Whoopi Goldberg jagavad samuti ühte üsna levinud hirmu – aviofoobiat ehk hirmu lendamise ees. 

Muidugi levib kuulsuste seas ka mitmeid ebaharilikemaid hirme. Näiteks Kylie Jenner tunnistas Ellen DeGeneresi saates, et pelgab tolmuseid tasse. «Kõige kummalisem asi, mida ma kardan, on tolm tassis,» ütles Kylie ja lisas: «Ma ei tea, miks see nii on. Äkki ma kardan, et see tolm satub minu kehasse.»

Kylie õel Kendall Jenneril on aga hirm aukude ees. «Kes mind tunneb, teab, et mul on tõesti trüpofoobia. Ma ei suuda isegi väikseid auke vaadata – need tekitavad minus kõige hullemat ärevust. Kes teab, mis seal sees on?» rääkis modell 2016. aastal, samal ajal tõdedes, et tegelikult on taoline hirm paljudel inimestel. 

Ka endine supermodell Tyra Banks ei ole hirmudest vaba. Naine on juba päris pisikesest saati delfiine kartnud. «Nägin korduvalt unenägusid, kus olin basseinis ja delfiinid ümbritsesid mind. Õnneks nad ei rünnanud mind, vaid toksisid lihtsalt oma ninaga. Kõige õudsem oli selle juures asjaolu, et ma ei suutnud ärgata,» rääkis Banks oma telesaates. 

Üpris veider hirm on ka Ameerika näitlejal Meghan Foxil, kes kardab kuiva paberit. «Mulle ei meeldi käsikirjad, ajalehed ja muu, mis pole lamineeritud. Pean pidevalt näppe lakkuma. Kui loen, on mul kõrval tass veega, kuhu sõrmed sisse kasta. Ma olen tõesti neurootik,» tunnistas Fox. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles