Nädalaid kadunud USA räppari surnukeha leiti mehe sõbra autost

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
USA räppar Brian Trotter.
USA räppar Brian Trotter. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Oktoobri keskel kaduma läinud Washingtonist pärit noore räppari surnukeha leiti tema sõbrale kuulunud autost, mis sattus Florida kiirteel avariisse. 

Florida politsei teatel leidsid nad pühapäeval kiirteel avarii teinud autost 25-aastase Brian Trotteri surnukeha pärast seda, kui tundsid ebameeldivat haisu, vahendas New York Post.

Väljaande Miami Herald andmetel köitis politsei tähelepanu veel ka see, et avarii teinud auto pakiruumi ümber sumises kärbseparv.

Autoroolist pidasid võimuesindajad kinni noore muusiku kauaaegse sõbra Robert Avery Coltraini, kellele esitatati süüdistus teise astme mõrvas ja inimjäänuste ebaseaduslikus veos.

Trotter, kes püüdis teha nime räpimaalimas artistinimega Kent Won’t Stop, kadus 17. oktoobril Virginias Triangle'ist pärast seda, kui Coltrain võttis ta auto peale kodust, kus räppar elas koos oma isaga.

Kaks sõpra pidid sõitma umbes 50 kilomeetri kaugusele Washingtonist, et seal fotosessioon teha.

«Ma ütlesin talle, et armastan teda ja ta ütles mulle, et armastab mind ka,» meenutas räppari isa, kelle nimi on samuti Brian Trotter.

Kui aga poeg sama päeva õhtul koju tagasi ei tulnud teatas pere tema kadumisest politseid ja helistas ka Coltrainile.

Coltrain andis perele räppari asukoha kohta vastakaid selgitusi. Sealhulgas rääkis ta, et Trotter oli tema autost Washingtonis lahkunud ja istunud teise sõbra autosse. 

Coltraini auto sattus Palmetto kiirteel õnnetusse pühapäeval. Õnnetuse põhjus oli võimuesindajate hinnangul vihmast libedaks muutunud tee. 

Autost avastasid võimuesindajad Glock .45 püstoli, mida nende arvates kasutati Trotteri surnuks tulistamisel.

Trotteri kangasse mähitud lagunemisjärgus surnukeha leiti auto pagasiruumist.

25-aastane Coltrain viidi esmaspäeva pärastlõunal Miami-Dade'i vanglasse.

Uurijad üritavad endiselt selgitada mõrva motiivi.

«Keegi ei saa aru, mis juhtus,» ütles Trotteri isa ajalehele Herald. «Loodetavasti suudab politsei välja selgitada, mis pani pikaaegse sõbra midagi sellist tegema,» lausus räppari isa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles