Venemaa hokitähe pükstel ilutses vale logo: trahvid tulekul

Elu24
Copy
Venemaa hokimehe Aleksei Jemelini armastus vanade NHLi pükste vastu pole veel kadunud.
Venemaa hokimehe Aleksei Jemelini armastus vanade NHLi pükste vastu pole veel kadunud. Foto: Anton Novoderezhkin/Anton Novoderezhkin/TASS/Scanpix

Kontinentaalse Hokiliiga (KHL) klubi Omski Avangardi kapten Aleksei Jemelin põhjustas koduklubile 100000 rubla suuruse trahvi. 

Esmaspäevases kohtumises Peterburi SKA vastu olid Jemelinil jalas valed püksid. Asi tuli päevavalgele teleülekandes, kui SKA mängija Jevgeni Kotov trügis Jemelini pikali nii, et Avangardi kapteni nina jääd kündis.

Teleülekande stoppkaadrist on näha, et Jemelinil olid jalas täiesti vale jäähokiliiga  - Põhaj-Ameerika liiga NHLi logoga - püksid. See iseenesest mõistetavalt KHLile ei sobi. 

Sport24.ru tegi asjast uudise ning selgus, et Jemelini vanad püksid rikkusid KHLi reeglite artiklit number 42, mis käsitleb meeskondade varustust.

34-aastane Jemelin mängis NHLis 456 põhiturniiri mängu, esindades Montreali Canadiensit ja Nashville`i Predatorsit. Venemaale naasis mees 2018. aastal. 

Jemelin kuulus ka MM-tiitli võitnud Venemaa koondisesse 2012. aastal.

100000 rubla muidugi Omski Avangardi pankroti lävele ei vii, eurodesse ümber pandult tähendab see 1100 euro suurust trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles