VIDEO Madridi Reali ründetäht Karim Benzema meeskonnakaaslase kohta: ta mängib si***ti, ärge andke talle söötu

Elu24
Copy
Veel sõbrad: Madridi Reali tähed Karim Benzema (paremal) ja  Vinicius Junior tähistavad La Ligas löödud väravat.
Veel sõbrad: Madridi Reali tähed Karim Benzema (paremal) ja Vinicius Junior tähistavad La Ligas löödud väravat. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/Scanpix

Hispaania vutihiid Madridi Reali pigistas teisipäevases Meistrite liiga kohtumises Mönchengladbachi Borussia vastu välja hädise viigi. Reali ründetuus Karim Benzema tegi matši vaheajal oma meeskonnakaaslase Vinicius Juniori esituse maatasa.

Prantsusmaa koondise ja Madridi Reali tähtmängija Benzema tegi enne teise poolaja algust staadionitunnelis tiimikaaslase, brasiillase Vinicius Juniori pihta hävitavaid märkusi. Nii on näha tunnelikaamera salvestusest.

Benzema ütles prantsuse keeles kaasmaalasest Reali mängijale Ferland Mendyle, et nad mitte mingil juhul Viniciusele palli ei annaks. Vaatamata sellele, et brasiillane kohe nende kõrval seisis. Aga too ei saanud prantsuse keelest muidugi aru.

«Ta mängib sitasti, vennas,» ütles Benzema. Ka Reali väravavaht Thibault Courtois kuulis juttu pealt.

«Ära anna talle söötu, minu ema nimel,» sõnas Benzema.

Mendy tundus olevast Benzemaga sama meelt, sest ta vastas: «Ta mängib meie vastu.» 

Reali peatreener Zinedine Zidane vahetas Viniciuse 20 minuti pärast välja ning saatis tema asemel platsile Belgia pallivõluri Eden Hazardi. Benzema ei andnud teisel poolajal Viniciusele ainsatki söötu. 

Benzema lõi 87. minutil Reali avavärava ja Casemiro päästis Reali kaotusest, lüües kolmandal üleaja minutil seisuks 2:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles