Ita Everi lapselaps vanaema tabanud insuldist: kiita just ei ole, aga seisund on stabiilne

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Näitlejanna Ita Ever
Näitlejanna Ita Ever Foto: Raul Mee / Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Eesti teatri grand old lady, 89-aastane Ita Ever taastub arstide järelevalve all teda suvel tabanud insuldist. 

Ita Everi pojapoeg Alfred Baskin rääkis Elu24-le, et vanaema tabas insult tegelikult juba juulikuus. «Eks te võite ise arvata, mida üks üle 80-aastane naine sellisest asjast arvab. See lööb ju kogu igapäevarütmi sassi,» tunnistas Baskin, et Everiga juhtunu on mõjunud rängalt tervele perele.

«Kiita just ei ole, aga seisund on stabiilne ja ta taastub vaikselt,» rääkis Baskin vanaema tervise kohta.

Praegu lähebki terve pere suurim panus sellele, et Ever saaks rahulikult haiglas taastuda. «Ei taha asjadest ette rutata ja eks talle tuleb anda aega taastumiseks,» ütles Baskin küsimusele, kas arstid on ka prognoosinud, millal Ita Ever võiks haiglast koju naasta.

«Tegelikult sai ta juba vahepeal haiglast välja, aga siis läks tervis jälle halvemaks ja ta tuli sinna tagasi viia,» tunnistas mures lapselaps. 

Kuuldus sellest, et legendaarse näitlejanna tervis ei pruugi olla parimas korras, hakkas levima juba septembri alguses, kui Draamateater võttis mitmeks kuuks mängukavast maha komöödia «Tuhk ja akvaviit», mille peaosas on Ita Ever.

Elu24 uuris toona Draamateatrist, miks etendus kavast maha võeti. Teatri turundusjuht Tanel Tomson selgitas siis, et etendus pandi pausile juhtkonna otsusel. Kas see on seotud näitleja tervisega, Tomson kommenteerida ei soovinud. «Inimese tervis on delikaatsed isikuandmed, seda me ei saa kuidagi kommenteerida,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles