KUULA ⟩ Uue Eesti rokkbändi värske lugu kutsub mehi üles oma tervise eest hoolt kandma

Elu24
Copy
Rokkbänd Räpina Jack.
Rokkbänd Räpina Jack. Foto: promo

Eesti uus rokkbänd Räpina Jack on välja andnud värske singli «Hei sõbramees», mis sai loodud spetsiaalselt ühe erilise kampaania tunnuslauluks.

Uue, maavillase maailmavaatega, kodumaise rokkbändi Räpina Jack värske lugu «Hei sõbramees» kutsub üles väärtustama oma sõpru ning tervist. Lugu loodi spetsiaalselt tunnuslaukuks kampaaniale «Pikema sõpruse päev», mille eesmärgiks on kutsuda kõiki Maarjamaa mehi üles oma tervise eest hoolt kandma.

«Pikema sõpruse päeva» ametlikul Facebooki lehel kirjeldatakse kampaaniat järgmiselt: «Kutsume mehi koos sõpradega veetma päeva novembris, mil läbitakse üheskoos tervisekontroll ja veedetakse päev oma sõprade seltsis. See on meeste koosoldud aeg, et tähistada oma sõprust, head tervist ja üheskoos pikendada tervelt elatud aastaid.»

Ettevõtjate Rain Vääna, Taivo Puuoru ning nende sõpruskonna algatatud «Pikema sõpruse päeva» eesmärk on panna mehed iseendast rohkem hoolima ning oma tervist regulaarselt kontrollima. Nii saab elada rohkem aastaid tervena, olla sõber veel pikkadeks aastateks või vanaisa, kes näeb ka oma lapselapsi.

Mida varem alustada iga-aastast tervisekontrolli, seda tervema, tugevama ja pikema elu elad. Eelmisel aastal käis «Pikema Sõpruse Päeva» algatusel vereproovi andmas 5000 meest, 2020 on eesmärk 10 000 meest!

RÄPINA JACK

Aga kes on Räpina Jack ja keda ta endast kujutab? «Räpina Jack on tõsine, tänapäeva kangelane metsikust idast ehk siis Kagu-Eesti, Peipsiveere metsade ja põldude vahelt, kes veidi urbaniseerununa ja palju rännanuna, pole oma juuri kunagi päriselt kaotanud,» kirjeldab pundi tekstivõlur, menubändist Bombillaz tuntud KillBaba Kaare.

«Seda tegelast võiks tänapäeval nimetada kui masalakauboi,» lisab bändi kitarrist Hain «Hash» Hoppe. «Ja täpselt sellise seikleja ja elukunstniku tähelepanekute ning suu läbi me ennast selles bändis ka teostame.» 

Räpina Jacki puhul on tegemist puhtakujulise ja vaimuka tänapäeva rock'n'rolliga, milles on ka kantri, folgi kui ka hip-hopi mustreid. Nende debüütsingel, mis kannab nime «Räpina Jack», ilmus aprillis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles