OMAPÄRANE PILTUUDIS Näitlejanna Scarlett Johansson abiellus kolmandat korda (1)

Elu24
Copy
Scarlett Johansson ja Colin Jost.
Scarlett Johansson ja Colin Jost. Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix

Marveli filmides Musta Lese tegelaskuju kehastav Scarlett Johansson (35) abiellus! Rõõmustav uudis jõudis aga sotsiaalmeediasse eriti omapärasel moel, vahendab TMZ.

USA näitleja Scarlett Johansson ja koomik Colin Jost (38) abiellusid! Selle asemel, et rõõmustavad uudist ise sotsiaalmeedias jagada, lasi abielupaar teadaande teha hoopis heategevuslikul organisatsioonil. 

«Meil on hea meel teatada, et Scarlett Johansson ja Colin Jost abiellusid nädalavahetusel intiimsel tseremoonial koos oma perekonna ja lähedastega, järgides CDC juhiseid COVID-19 ohutusabinõude kohta,» avaldas vabatahtlike organisatsioon Meals on Wheels America, mis varustab toiduga kodutuid ja vähekindlustatud inimesi, oma ametlikul Instagrami kontol.

«Nende pulmasoov on sellel raskel ajal aidata abivajavaid eakateid toetades Meals on Wheels America,» lisati postituses ja paluti rõõmustava uudise tähistamiseks nende organisatsioonile annetada.

Foto, mille organisatsioon enda postitusele lisas, sisaldab aga koomilist sõnade mängu. Nimelt kasutatakse inglise keeles värske abielupaari kirjeldamiseks sõnapaari «just married» ehk «äsja abiellunud». Pildile lisati aga hoopis «Jost married», milles viidatakse muidugi Johanssoni abikaasa perekonnanimele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meals on Wheels America (@mealsonwheelsamerica) on

Paar tegi oma suhte avalikuks 2017. aastal. Kaks aastat hiljem nad kihlusid.

Johanssoni jaoks on see juba kolmas abielu. Näitlejanna oli 2008 kuni 2011. aastal abielus Kanada näitleja Ryan Reynoldsiga. 2017. aastal lõppes Johanssoni kolm aastat kestnud abielu pranstlasest ajakirjaniku Romain Dauriaciga, kellega on näitlejannal ühine 6-aastane tütar, Rose.

Josti jaoks on see esimene abielu.

Johansson ise sotsiaalmeediat ei kasuta. 2011. aastal avaldas ta väljaandele Interview: «Ma ei suuda välja mõelda midagi, mida ma veel vähem teha tahaks, kui pidevalt oma elu üksikasju kuskil jagada.» Jostil on Instagrami konto olemas, kuid Johanssonit seal ei kohta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles