Eelmisel reedel jõudis Kanal 2 ekraanile meelelahutussari «SuhteVimkad», milles tegi saatejuhina debüüdi ooperilaulja Triin Lellep. Kuigi praeguseks on saade kavast kadunud, rääkis Lellep veel nädala alguses, et ei kavatse telemaastikult enam lahkuda.

Skandaalne ooperilaulja avaldas esmaspäeval Elu24-le antud videointervjuus, et armus teletöösse täielikult ära. «Kui varem võisin öelda, et olen vaid laulja ja mul on üks tee, siis nüüd äkitselt avasin palju suurema osa endast,» teatas ta.

Juba päev hiljem märgati, et eelmise nädala reedel eetrisse jõudnud «SuhteVimkad» on pärast teist osa telekavast kadunud ning asemele pandud saatesarja «Laula mu laulu» 4. hooaja kordus. Miks nii juhtus, pole kellelegi päris selge – pimedasse on jäetud ka saatejuhid.

«Ammused teletegijad räägivad, et nii palju head pole Kanal 2st kirjutatud alates saatest «Tantsud tähtedega» aastal 2006,» imestab Lellep, kelle sõnul oli uuel saatel ka korralik reiting. «SuhteVimkasid» olevat kiitnud isegi Kristjan Jõekalda ja Katrin Lust. «Eks ootame, mis siis otsustatakse,» on Lellep uudishimulike televaatajatega ühes paadis.

Loe edasi, et saada teada, mida arvas Lellep saatest nädala alguses ning millist eksperimenti saatejuhid netikommentaatoritega proovisid. Lisatud on ka Kanal 2 programmijuhi Kaspar Kaljase kommentaar «SuhteVimkade» tuleviku kohta ja videointervjuu Lellepiga!

Kommentaarid
Copy