ENNE JA NÜÜD ⟩ Fitnessikaunitar Kaisa Abner näitab, kui retsilt on trenn tema keha muutnud (3)

Elu24
Copy
Kaisa Abner
Kaisa Abner Foto: Jüri Kartul/Instagram @kaisaabner

Personaaltreener ja bikinifitnessi sportlane Kaisa Abner (29) postitas Instagrami fotokollaaži, millel näitab, missugune nägi ta välja aastaid tagasi ning milline näeb ta välja tänasel päeval. 

«Üheksa aastase vahega. Ma ei ärganud niimoodi üles. Ma muutsin oma elustiili. Ma muutsin, mida ma söön. Ma higistasin selle nimel. Ma nutsin selle nimel. Ma tõstsin raskusi selle nimel. Ma näen igapäevaselt selle kallal vaeva... Ma sain sellega hakkama ja see kõik on seda väärt,» kirjutas fitnessisportlane Instagramis.

«Ja kui sa tahad mulle veel rääkida sellest, kui halvad geenid sul on... Sellest, kuidas sinu kehatüüp on õun ja sa ei saa seda muuta... Kuidas sa ei saa kunagi lahti sangadest... Kuidas kõikidel teistel on palju rohkem vedanud kui sinul...»

«Siis vahi värki. Ülis**t geneetika, 0 sportlikku tausta, kehatüüp õun ja mõnusad sangad. Ahjaa, lisaks veel ahelsuitsetaja ja pidude kuninganna. Millest sa rääkisidki? Mis sind takistas?»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⬅️9 years apart➡️ I did not wake up like this. I changed my lifestyle for this. I changed what I eat for this. I sweat for this. I cried for this. I lift heavy for this. I work every day for this. I made this... And it is all worth it. All! ❤️? Ja kui sa tahad mulle veel rääkida sellest, kui halvad geenid sul on... Sellest, kuidas sinu kehatüüp on õun ja sa ei saa seda muuta... Kuidas sa ei saa kunagi lahti sangadest... Kuidas kõikidel teistel on palju rohkem vedanud kui sinul... ?‍♀️ Siis vahi värki. Ülis!tt geneetika, 0 sportlikku tausta, kehatüüp õun ja mõnusad sangad. Ahjaa lisaks veel ahelsuitsetaja ja pidude kuninganna ? Millest sa rääkisidki? Mis sind takistas? #bodytype #bodybuilding #bodygoals #bodytransformation #transformation #bikinifitness #beforeandafter #girlswithtattoos #girlswholift #fitness #fitnessmotivation #fitnessjourney #ifbb #teamreinart #kaisafitness #tattoo #bikinimodel #fitfam #fitspo

A post shared by Kaisa Abner (@kaisaabner) on

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles