Heidi Klum tegi halloweeniks õudusfilmi, kuhu kaasas terve pere

Elu24
Copy
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: AFP / Scanpix

Endine supermodell Heidi Klum (47)on tuntud oma iga-aastaste šokeerivate halloweeni kostüümide poolest. Tänavu ei saa aga Klum oma loovust pidudel välja elada, mistõttu väntas ta koos perega pühadeteemalise filmi. 

Ehkki koroonaviiruse pandeemia keskel on peod ja trikitamised sel aastal teistsugused, leidis Halloweeni kuninganna siiski võimaluse oma lemmikpühade tähistamiseks, vahendas ajakiri People. 

«See, et me ei saa välja minna, ei tähenda, et me ei saaks olla loovad ja lõbutseda,» ütles supermodell.

Klum avaldas laupäeval lühikese õudusfilmi, kus ta mängib koos abikaasa Tom Kaulitzi ja oma nelja lapsega, keda ta jagab eksabikaasa laulja Sealiga.

«Teadsin, et tahan koos perega kodus lõbusat projekti teha, nii et tulin ideele filmida lühike õudusfilm, kus me kõik võiksime osaleda,» selgitas Klum.

Naise sõnul oli tegemist lõbusa kogupereprojektiga, mida lapsed nautisid väga. 

«Ehkki nad on mind aastate jooksul mitu korda võtteplatsidel külastanud, pole nad kunagi varem kaamera ees olnud ega teksti pähe pidanud õppima ning osa saanud, kuidas lühifilmi kostüüme ja meiki luua,» selgitas Klum.

Lühifilmis naudivad Klum ja tema perekond kodus halloweeni, mille tulemusel muutuvad supermodelli lapsed zombi emmedeks ja jälitavad teda mööda maja.

«Mulle meeldib inimesi lõbustada ja neid naerma ajada või üllatada, šokeerida ja hirmutada. Mulle meeldib näidata kunstilisust, mida need hämmastavad inimesed saavad teha ja mida ma armastan olles nende jaoks lõuend,» selgitas Klum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles