Fitnessikaunitar Kaisa Abner käis Kreekas agulis: mul olid käed rusikas ja mõtlesin, et täitsa pekkis... (2)

Elu24
Copy
Kaisa Abner Kreekas.
Kaisa Abner Kreekas. Foto: Instagram.com/kaisaabner

Personaaltreener ja fitnessisportlane Kaisa Abner (29) viibib parajasti Kreekas, kust läkitab oma instajälgijatele lahedaid kaadreid ja videoklippe. Tasahilju jagas Kaisa emotsioone, mis teda pärast kohaliku slummi külastamist valdasid.

«Mõtlesime Raixiga (kallim - toim), et oleme kõvad mehed ja lähme vaatame agulielu ka ja mingitesse slummidesse. Kümme tuhat sammu jälle, kümme tuhat sammu!» alustas fitnessikaunitar oma videos, mille ta laadis üles oma Instagrami-lugudesse.

«Me sattusime kuskile sellisesse naaberkonda, kus f*****g seapead rippusid enam-vähem tänavatel ja saad aru, mitte nagu et mul mustade inimest vastu midagi on, aga reaalselt kui sul on ühe ruumeetri peal nelikümmend tükki ja nad kõik vaatavad sind niimoodi...»

Kaisa Abner näitamas, millisega näoga teda Kreeka ühes agulis vaadati.
Kaisa Abner näitamas, millisega näoga teda Kreeka ühes agulis vaadati. Foto: Instagram.com/kaisaabner

«Mul reaalselt olid käed rusikas ja selg sirge ja mõtlesin, et täitsa pekkis, täitsa pekkis, täitsa pekkis! Palun, palun, palun lähme siit ruttu minema,» lisas Kaisa.

«Jah, ma tean, Raix oli koos minuga... See oli ikka f*****g hirmus. Nagu päriselt! Nüüd me jõudsime tsivilisatsiooni tagasi ja nii hea on olla!» sõnas fitnessisportlane lõpetuseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles