RAJU GALERII ⟩ Asi läks käest! Britid panid enne karantiiniperioodi veel viimast korda pidu

Elu24
Copy

Suurbritannia peaminister Boris Johnson teatas nädalapäevad tagasi, et alates 5. novembrist läheb riik taas lukku. Nõnda võiski päev varem, 4. novembril näha tänavapildis rohkelt lõbujanus britte, kes veel viimast korda pubides rihma lõdvaks lasid. Vaata pilte galeriist!

The Sun kirjutab, et näiteks nii Londoni kesklinn kui ka Camden Town oli rahvast täis. Samuti pakkus Wetherspoonsi pubikett õlut kõigest 99 sendi eest, et see karantiiniperioodi ajal raisku ei läheks.

Ka Bristolis, Leedsis ja Newcastle'is oli tänavatel palju rahvast, väljaande sõnul olid mõned pidulised seal juba lausa jõuluriietes. Fotodelt on näha, et ka päris mitmel pidulisel läks asi käest ning sekkuma pidi isegi politsei.

Postimees kirjutas 31. oktoobril, et Suurbritannias hakkavad piirangud kehtima pärast neljapäevast parlamendihääletust nende üle ja kestavad vähemalt detsembri alguseni. Boris Johnsoni hinnangul on kohalike piirangute strateegia koroonaviiruse levikule alla jäänud.

Peaminister kutsus päeval oma valitsusmeeskonna lõunakohtumisele, et uued karmid üleriigilised piirangud kokku leppida. Pannakse kinni kõik poed ja ärid peale elutähtsate, aga koolid, kolledžid ja ülikoolid jätkavad tööd. 

Mitu Euroopa riiki, aga ka Šotimaa, Walesi ja Põhja-Iirimaa valitsused on juba osalised niinimetatud lukkupanekumeetmed taastanud. Loe täispikka artiklit SIIT!

Eriti pööraseid peopilte brittide viimsest pubiõhtust näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles