Seltskonnatäht Merylin Nau meeste raha taga ei aja: üks asi on ilusate naistega magamine, aga teine asi...

Elu24
Copy
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn.
Merylin Nau 2019. aastal. Tallinn. Foto: Merili Kevvai

Seltskonnatäht ja sisulooja Merylin Nau (27) jagab sotsiaalmeedia vahendusel õpetussõnu. «Minu isa on mulle alati õpetanud, et Merylin, ükskõik, mida sa teed, ma ei taha, et sa oleks kunagi selline naine, kes kellegi raha taga ajab. Kui sina tahad paremat elu, pead sa selle kallal tööd tegema ja sa pead olema iseseisev,» kirjutab ta sotsiaalmeedias.

«Sellel pole midagi viga, kui soovid enda kõrvale edukat partnerit, AGA mina arvan, et sa pead sel juhul ise ka edukas olema ja mitte lootma vaid partnerile, et ise edukalt elada,» selgitas seltskonnatäht Instagrami-lugude vahendusel.

«Minu isa on mulle alati õpetanud, et Merylin, ükskõik, mida sa teed, ma ei taha, et sa oleks kunagi selline naine, kes kellegi raha taga ajab. Kui sina tahad paremat elu, pead sa selle kallal tööd tegema ja sa pead olema iseseisev. Ükskõik, mis ka ei oleks.»

Merylin Nau sõnab ka, et miks peaks edukas mees tahtma koos olla inimesega, kel pole talle mitte midagi vastu pakkuda. «Sellised mehed... nad ootavad naistelt sama, et nad oleks sihikindlad, targad (päriselt targad), töökad ja et neil oleks eesmärgid. Mida sina lauale tood?»

Kuvatõmmis Merylin Nau Instagrami-lugudest.
Kuvatõmmis Merylin Nau Instagrami-lugudest. Foto: Instagram.com/merylinnau

«Ühel päeval, kui sinu ilus nägu ja nahk on läinud, mis sul siis pakkuda on?» lisab ta.

«Üks asi on ilusate naistega magamine (sellised mehed teavad, et nad võivad igaühe saada ja eriti siis, kui neil on raha), aga teine asi on see, kellega nad lõpuks abielluvad.»

«Ma ei tea mitte ühtegi edukat, tarka, sihikindlat meest, kes abielluks lõpuks mõne «kullakaevajaga», kel pole muud vastu pakkuda kui ainult ilus näolapp,» sõnab Nau postituse lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles