STAARI SURM ⟩ Värskelt debüüdi teinud räppar lasti Atlanta ööklubi ees maha

Elu24
Copy
Davyon Bennett oli kolme lapse isa.
Davyon Bennett oli kolme lapse isa. Foto: twitter.com

Muusikamaailm leinab kiirelt kuulsust kogunud räpparit. Paljude sõnul maksis noorele pereisale kätte see, et ta läbi kriminaalse seltskonnaga, kirjutab Varitey.

Räppar King Von oli üks kahest inimesest, kes reede varahommikul Atlanta Monaco Hookah Lounge'i ees surmavaid kuulitabamusi said. Algul teatati koguni kolmest surnust. Tegelikult on lisaks kahele hukkunule neli vigastatut, üks neist kriitilises seisus.

Kodanikunime Dayvon Bennett kandnud kiiret tõusev räpistaar oli osaliseks kahe grupi vahelises tülis. Kella 3:30 paiku öösel eskaleerus see aga tulevahetuseks, milles King Von ja teine mees surmava said.

Georgia Uurimisbüroo alustas uurimist, sest sündmuskohale saabusid kiiresti ka politseinikud, kes avasid kahtlustatavate pihta tule ja vahistasid kaks inimest. «Hetkel usume, et [King Von] lasti maha esimese tulevahetuse käigus, mis toimus kahe rühma meeste vahel,» selgitas politsei.

Karmi minevikuga staar

Chicagost pärit King Von sattus jamadesse teismelisena, kui ta mõisteti süüdi ebaseadusliku relva omamises. Hiljem täiskasvanuna sattus ta aga sarnasesse tulevahetusse ja sai süüdistuse mõrvas ja mõrvakatses. 2017. aastal mõisteti ta aga õigeks.

Viimasel paaril aastal oli ta aga muusikamaailmas kiirelt tuntust kogunud. Nii pälvis ta mitmeid pühendusi suurtelt staaridelt nagu Lebron James ja Chance the Rapper. «Poisil oli kuradi hea tulevik ees. Palved ja õnnistused tema perele,» kirjutas esimene.

26-aastasena oli tal tõesti juba kolm last. Samuti tegi ta ilma ka USA muusikaskeenes. King Voni vaadatuimal videol on Youtube'is ligi 30 miljonit vaatamist. Mees avaldas alles eelmisel nädalal ka oma debüütalbumi «Welcome To O'Block».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles