SAHINAD ⟩ Mitte vaid valimiskaotus: kas Melania võib Donald Trumpi ametiaja lõppedes maha jätta? (1)

Elu24
Copy
USA president Donald Trump andis Twitteris teada, et on koos abikaasa Melaniaga andnud positiivse koroonaviiruse proovi.
USA president Donald Trump andis Twitteris teada, et on koos abikaasa Melaniaga andnud positiivse koroonaviiruse proovi. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS

Donald Trumpi endise nõuandja sõnul loeb Melania minuteid, et pärast mehe ametiaja lõppemist abielu lahutada, vahendab Mirror.

Melania Trump võib abielu presidendi ametiaja lõppedes kiirelt lahutada. Siiani on naine seda vältinud, et mitte tekitada presidendile tohutut skandaali. Väidetavalt on ta seda oodanud pikalt ja valimisvõit 2016. aastal tuli ootamatu üllatusena.

Nii väidab Trumpi endine abi Omarosa M. Newman. Sarnaseid spekulatsioone tiirleb palju ja düsfunktsionaalsele abielule viitavaid märke on nelja aasta jooksul nähtud mitmeid.

«Melania loeb iga minutit, kuni ta [Donald Trump] ametist lahkub ja ta saab lahutada,» selgitas Newman. Nende kooselu on kirjeldatud kui abielu puhtalt ärilistel eesmärkidel.

Võitlus päranduse pärast?

Väidetavalt puhkes Melania 2016. aastal võidust kuuldes suisa nutma. «Ta ei oodanud võitu,» väitsid sõbrad meediale. «Kui Melania oleks talle ametiajal sellist ülimat häbi põhjustanud, oleks ta leidnud võimaluse naist karistada,» selgitas Newman.

Samuti loetakse oluliseks märgiks seda, et Melania ootas Valgesse Majja kolimisega viis kuud. Väideti, et pojal Barronil on vaja New Yorgis kool lõpetada. Tegelikult käis mõnedel andmetel hoopis võitlus selle nimel, et Trump osa oma rikkalikust testamendist Barroni nimele kirjutaks.

Teise endise abi Stephanie Wolkoffi sõnul oligi nende 15-aastane kooselu vähemalt lõpuks pigem «äriline». Näiteks magasid Melanie ja Donald väidetavalt eraldi ruumides. Ka avalikkuses on mitmel juhul märgatud, nagu ei kannataks naine eriti abikaasa lähedust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles