Saksamaa tennisetähe endine tüdruksõber üritas enesetappu: ta peksis mind peaga vastu seina

Elu24
Copy
Alexander Zverev ja Olga Šarõpova mullu juulis.
Alexander Zverev ja Olga Šarõpova mullu juulis. Foto: via www.imago-images.de/imago images/Stephan Wallocha

Maailma paremate tennisemängijate hulka kuuluval venelasel, Saksamaad esindaval Alexander Zverevil on praegu eraeluliselt rasked ajad. Tema endine elukaaslane Olga Šarõpova on meedias korduvalt rääkinud tenniseässa vägivallatsemisest.

23-aastane Šarõpova andis racquetmag.comile pika intervjuu, kus rääkis millisest põrgust ta on tänu Zverevile läbi pidanud käima. Venelanna ütles: «Ma ei taha temalt midagi, tahan lihtsalt, et teataks tõde. Mu ainus eesmärk on teisi aidata ja teavitada, millised on minu kogemused Zvereviga.»

Juba 15-aastaselt tennisemängijakarjääri unistusest loobunud Šarõpova postitas Instagrami kontole pildi, kus nad on väikestena koos Zvereviga. «Pärast foto positatmist võttis ta minuga ühendust, mõni päev hiljem saime kokku ja 5. septembril 2018. sai meist suhtes olev paar.»

Seda päeva loeb ta ka isikliku põrgutee alguseks. «Ma kinnitan, et mul on tõendid kõige kohta, mida ta mulle ütles või tegi. Ta lõi mind esimest korda Münchenis. Meil oli tüli ja ta lõi mind peaga vastu seina. Ma varisesin kokku ning ta oli äärmiselt ehmunud.»

«Kui olime koos tema sõprade seltskonnaga Maldiividel, siis ta alandas mind teiste ees. Kannatasin mitte ainult füüsilise vaid ka mentaalse vägivalla all.»

Kui Šarõpovalt küsiti, miks ta suhet Zvereviga ei lõpetanud, siis vastas noor naine, et üritas ka seda, vahendas tennisworldusa.org.

Alexander Zverev ja Olga Šarõpova 2019. aastal Hopman Cupil 2019. aasta alguses.
Alexander Zverev ja Olga Šarõpova 2019. aastal Hopman Cupil 2019. aasta alguses. Foto: Juergen Hasenkopf/imago/Hasenkopf/Scanpix

«Kui ma püüdsin suhtele lõppu teha, võttis Zverev minuga ikka ja jälle ühendust, ta oli kontaktis isegi mu tuttavatega. Kui olin Moskvas, siis ta helistas mulle mitu korda. Kui tundin end õnnelikuna, siis üritas ta minus tekitada süütunnet. Ta suhtub naistesse omanikutundega, kes tahab alati kõike kontrollida. Ausalt, ta suutis teha nii, et ma ei meeldinud endale ka enam, arvasin, et mina olen kõiges süüdi. Ta süüdistas mind isegi oma kaotustes ja kõikides teistes probleemides.»

Ühel hetkel said Šarõpovat tundvad inimesed aru, et midagi on väga valesti. «New Yorgis märkasid hotellitöötajad mu silmis hirmu ning nad aitasid mind Saša eest peitu pugeda. Ma usun, et kõiki juhtumeid on võimalik tõestada. Ükskord konfiskeeris ta mu passi, et ma ei saaks ära minna. Olin pidevas depressioonis, sest sain aru, et ta kontrollib minu elu,» rääkis Šarõpova.

«Järjekordse tüli käigus lõi ta mind jälle, olin seesmiselt katki, ei saanud millestki aru ning üritasin enesetappu. Süstisin endale insuliini. See oli piinarikas periood, veetsin voodis kolma päeva, enne kui tasapisi mõistusele tulin. Tahan, et naised, kes samasuguseid asju peavad üle elama, ei kannataks. Tahan lihtsalt aidata.» 

Maailma edetabelis seitsmendal kohal olev 23-aastane Alexander Zverev kaotas pühapäeval Pariisi ATP Masters 1000 turniiri finaalis Daniil Medvedevile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles