Jääb koondise mängudest eemale: Venemaa vutitähe sooloseksihetked jõudsid miljoniteni

Elu24
Copy
Peterburi Zenidi ja Venemaa koondise ründaja Artjom Dzjuba.
Peterburi Zenidi ja Venemaa koondise ründaja Artjom Dzjuba. Foto: ANATOLIY MEDVED/SIPA/ANATOLIY MEDVED/SIPA/Scanpix

Laupäeval hakkas sotsiaalmeedias oma elu elama video, kus Venemaa jalgpallikoondise ja Peterburi Zenidi kapten Artjom Dzjuba silmad vidukil käsikiimlusest rõõmu tunneb.

Kuidas video avalikkuse ette jõudis, on täpselt teadmata, kuid videos on näha, kuidas 32-aastane vutikuulsus masturbeerib, taustal telekanalist Matš TV tuntud saatejuhi, mehe endise armukese, Maria Orzuli televiisorist tulev hääl. Kui Orzulilt hiljem kommentaari küsiti, vastas naine: «Aga mis mina siia puutun?» Ta rõhutas, et ei oma Venemaa vutistaariga viimasel ajal mingeid kokkupuuteid. «Me ei suhtle juba miljon aastat!»

Foto: Kuvatõmmis videost

Pärast piinliku video lekkimist teatas Venemaa jalgpallikoondise peatreener Stanislav Tšeretšessov, et novembrikuistest koondise mängudest peab Dzjuba eemale jääma, vahendas topnews.ru.

«Üldiselt on mul ükskõik, millega sportlased vabal ajal tegelevad, kuid väljaspool väljakut peab käitumine vastama siiski rahvusesinduse liikme staatusele. Selleks, et hoida koondist võimaliku välise negatiivse suhtumise eest, otsustasime Dzjubat koondisesse mitte kutsuda,» sõnas Venemaa koondise peatreener.

Dzjuba koduklubi Peterburi Zenit pidas pühapäeval Venemaa meistrivõistluste kohtumise Krasnodariga. Zenidi peatreener Sergei Semak saatis onaneerimishäbist vaevatud ründaja väljakule. 

Õnnetused ei jätnud Dzjubat maha ka jalgpalliplatsil, sest mees ei suutnud esimesel poolajal realiseerida 11 meetri karistuslööki. Vutitähel õnnestus siiski ennast mõningal määral rehabiliteerida, kui lõi Zenidile võidu toonud värava.

Dzjuba, kel on Instagramis üle 1,2 miljoni jälgija, süüdistas juhtunus vaid iseennast ning tänas neid inimesi, kes teda raskel nädalavahetusel toetasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles